Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > George Michael – arestat pentru ca a lovit cu masina un magazin

George Michael – arestat pentru ca a lovit cu masina un magazin

George Michael a fost arestat dupa ce a intrat cu masina intr-un atelier foto din Londra. Cantaretul a pierdut controlul masinii lui, un Range Rover, duminica dimineata (4 iulie 2010), cand pleca de la o parada gay desfasurata in capitala britanica.

George Michael, care tocmai isi reprimise dreptul de a conduce dupa o suspendare de doi ani, a fost arestat la ora 3:35 dimineata, politistii suspectandu-l ca nu se afla in conditii optime pentru a conduce. Nici magazinul care a fost lovit, un atelier foto din nordul Londrei, nu arata mai bine, avand usa si geamurile sparte din cauza impactului.

Reprezentantii cantaretului de 47 de ani s-au abtinut de la orice comentariu, lasand loc de speculatii in legatura cu stilul lui de viata. George Michael a fost condamnat in 2007 la 100 de ore de munca in folosul comunitatii, dupa ce a fost gasit beat la volanul unui Mercedes. Insa intr-un interviu din 2009, cantaretul declara ca a redus substantial consumul de marijuana, ajungand la doar 7 tigari cu canabis pe zi, din 25, cate obisnuia sa fumeze.

Fostul membru al trupei Wham! are o relatie de mai multi ani cu dealerul de arta Kenny Goss. El s-a declarat de nenumarate ori frustrat de faptul ca oamenii il judeca dupa obiceiurile lui, precum consumul de stupefiante si orientarea homosexuala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus