Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gest marinimos facut de Paul Walker inainte sa moara

Gest marinimos facut de Paul Walker inainte sa moara

De parcă am putea să îl admirăm mai mult pe Paul Walker, noi informaţii apar în atenţia publicului. Iata unul dintre ele.

Actorul a plătit un inel de logodnă în valoare de 5.500 lire pentru un cuplu care nu şi-l putea permite. Gestul lui Paul a fost făcut sub protecţia anonimatului dar după evenimentele tragice care au avut loc, vânzătoarea care a aranjat tranzacţia a simţit că este un moment oportun să facă publică informaţia.

Walker se afla într-un magazin de bijuterii din Santa Barbara alături de un cuplu care căuta un inel de logodnă. Tânărul, Kyle Upham, tocmai se întorsese din misiune din Irak vroia să îi cumpere logodnicei sale bijuteria pe care şi-o dorea, dar aceasta nu a acceptat să cheltuie prea mulţi bani, aşdar au plecat cu mâna goală din magazin.

La scurt timp, cuplul a fost sunat de cineva din partea magazinului de bijuterii care i-a chemat înapoi şi le-a oferit inelul dorit fără să le spună însă cine a plătit pentru el. Cei doi au suspectat că era vorba despre Paul însă abia acum le-au fost confirmate bănuielile.

Tatăl actorului, Paul Walker senior, a declarat că îi este mai uşor să treacă peste accidentul tragic al fiului său atunci când vorbeşte despre el şi despre toate faptele lui bune.

  • Primul discurs public al lui Vin Diesel dupa moartea lui Paul Walker

Sunt enorm de multe poveşti ca acesta în care am aflat că fiul meu i-a cumpărat unui soldat un inel cu diamant pe care să i-l ofere femeii cu care vroia să se căsătorească. Nu am mai auzit povestea asta până acum. Sunt mai multe asemenea poveşti. Cred că nu i-a plăcut ca lumea să nu ştie că era el” a declarat tatăl actorului.

Nu am putea să îl iubim şi să-l admirăm pe Paul Walker mai mult decât o facem deja, dar ne dorim să ne amintim de toate faptele lui bune.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus