Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gianina – Regrete dupa divort?

Gianina – Regrete dupa divort?

A revolutionat „starea vremii” si s-a implicat in diverse proiecte muzicale si de televiziune, printre care „Scoala Vedetelor” sau „Ora G”. Cel mai important proiect personal a fost insa casatoria cu Mihai Anton, tinuta secreta pana la un punct chiar si parintilor. Dupa divort, a urmat o intensa perioada de recuperare. Acum, Gianina Corondan a pornit in cautarea tipilor sic, pentru un nou album.

Cum arata un tip sic in viziunea ta?
Arata astfel: un cap mare, verde, cu ochi uriasi, lacrimosi, aflati in imediata vecinatate a urechilor, un corp mititel, tot verde, cu maini lungi, cu trei degete si cu o vesta de lana cu model norvegian pe piept. Vocea e ragusit-groasa, usor distorsionata, ca si cum a baut apa rece si a strigat toata noaptea pe stadion. Viziunea mea e legata de ceea ce gandesc fetele cu care ma intalnesc, care creaza adevarate turniruri de aflare a barbatului ideal ad-hoc.

Concluzia generala: tipul pe placul lor e inalt, atletic, sigur pe sine, deloc efeminat, eye-contact izbitor. Cei situati sub calitatile astea sunt motive de ras in nestire.


Cum vede Gianina Corondan relatia perfecta dintre un barbat si o femeie?

Relatia perfecta e pe hartie. O descrii, o ajustezi, o umfli, o netezesti, mai pui ici, mai scazi colea, gata perfectiunea. Si in film se poate. Tentatia e sa te compari cu aceste povesti fictive, romantate. In realitate nu exista relatie perfecta. Exista doar oameni care isi doresc sa fie totul perfect si se straduiesc sa atinga asta.

Cred ca timpurile s-au schimbat foarte mult si acum esti desuet daca zici ca o relatie ideala e pe viata. Se opereaza cu perioade: „dom’le, e bine daca pe perioada relatiei cei doi se respecta, construiesc lucruri impreuna, isi fac surprize, bla-bla…”, clisee de genul asta.

Citeste varianta lunga si indiscreta a interviului numai in numarul de octombrie al revistei FEMEIA. Vei afla daca Gianina mai crede in casatorie, daca isi doreste copii si care e placerea ei cea mai mare.

Relatia perfecta pentru mine este cea dintre parintii mei, care au avut suisuri, coborasuri, soare, furtuni, dar au ramas impreuna o viata, se iubesc si se respecta si azi, se inteleg din priviri, au ajuns sa semene. Dealtfel perfectiunea relatiei de orice fel o da proba timpului.

Care este cel mai frumos gest de tandrete pe care il poate face un barbat?
Fiecare are paleta lui de gesturi si de asteptari de la ceilalti. Poate fi un sarut zgomotos pe crestet sau o mangaiere timida cand e furtuna in paradis. Un cadou stangaci ales sau hranirea din palma a unui pui de vrabie. Sunt atat de multe si atat de la indemana… Daca vreti o trasatura generala – ar fi ineditul. Gestu-rile neasteptate aduc un spor de bucurie si emotie. Dar oricum sunt ele… macar sa fie facute.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus