Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gianna Nannini, insarcinata la 54 de ani

Gianna Nannini, insarcinata la 54 de ani

Cantareata italiana Gianna Nannini va deveni mama pentru prima oara, la varsta de 54 de ani, ea fiind insarcinata in cinci luni, a anuntat revista Chi, citata de AFP. Fotografii revistei au surprins-o pe cantareata la Londra, in timp ce facea cumparaturi intr-un magazin pentru gravide din cartierul Chelsea. Gianna Nannini se afla in capitala britanica pentru a inregistra urmatorul ei album, care va fi lansat in 2011. Contactati de agentiile de presa italiene, prietenii cantaretei nu au comentat informatiile publicate in revista Chi.

Gianna Nannini, nascuta pe 14 iunie 1956, in orasul Sienna din regiunea Toscana, este sora mai mare a fostului pilot de Formula 1 Alessandro Nannini. In 1979, a lansat primul ei hit, apoi melodia „America” si albumul „California” au devenit succese in Europa. Desi initial cantareata italiana compunea si canta in stilul anilor ’70, ea a descoperit rock-ul in timpul sederii in SUA.

„Latin Lover” si „Profumo” au ajuns pe primele locuri in topurile europene, iar in 1986, piesa „Bello e impossibile” a devenit un succes international, premiat in Italia, Germania, Austria si Elvetia. Urmeaza compilatia „Maschi e altri”, care se vinde in peste un milion de exemplare. In 1990, Gianna Nannini a interpretat impreuna cu Edoardo Bennato piesa „Un’ estate italiana”, desemnata imnul oficial al Cupei Mondiale la fotbal organizata in Italia.

In anul 2004, Nannini lanseaza albumul „Perle”, care contine piese mai vechi remasterizate, materialul fiind urmat de un turneu in Europa Centrala. Anul 2006 ii aduce Giannei Nannini doua mari realizari: single-ul „Sei nell’anima”, care ajunge pe prima pozitie in topurile italiene, si colaborarea cu Andrea Bocelli, concretizata in hitul „Ama Credi E Vai”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus