Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gina Pistol isi joaca propriul rol in telenovela "Iubire si onoare"

Gina Pistol isi joaca propriul rol in telenovela "Iubire si onoare"

Gina Pistol isi va juca propriul rol in telenovela „Iubire si onoare”, cel mai recent proiect MediaPro Pictures pentru postul Acasa, informeaza televiziunea. Personajul ei este o femeie frumoasa, admirata si cunoscuta in lumea showbiz-ului, care atrage bliturile paparazzilor si se invarte in cafenelele din Dorobanti. „Am acceptat cu placere propunerea de a juca in telenovela”, a declarat Gina Pistol. „Inca nu am filmat, dar astept cu nerabdare. Ii cunosc pe o parte dintre actorii cu care voi juca si sunt convinsa ca filmarile vor merge ca pe roate”.

Dupa discutia pe care a avut-o cu producatorii telenovelei „Iubire si onoare”, Gina Pistol a plecat din Buftea cu textul pe care trebuie sa il invete pentru filmare. I se pare foarte interesant subiectul telenovelei, povestea de iubire dintre un arab si o romanca si conflictul dintre doua lumi cu reguli si conceptii diferite:

„Sunt multe lucuri pe care nu le stim despre lumea araba, le auzim doar de la altii. Cum a fost cazul telenovelei «Inima de tigan», care a tratat viata romilor. Productia «Iubire si onoare» trebuie urmarita pentru ca in felul acesta romanii vor afla lucruri interesante despre lumea orientala, care este foarte frumoasa, misterioasa, pasionala”, a declarat Gina Pistol.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus