Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ginnifer Goodwin si Josh Dallas s-au casatorit

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas s-au casatorit

Actorii Ginnifer Goodwin si Josh Dallas se iubesc la fel de tare in realitate ca si in filmul serial "A fost odata ca niciodata/Once upon a time" in care ii interpreteaza pe Alba ca Zapada si Fat Frumos. Cei doi si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii inime in California dupa ce si-au anuntat logodna in luna octombrie a anului trecut, eveniment confirmat de reprezentantul cuplului pentru People Magazine.

"Suntem atat de incantati si suntem nerabdatori sa sarbatorim momentul cu prietenii si familia inclusiv cu ce-a de-a doua familie de pe platoul filmului <A fost odata ca niciodata>", a declarat cuplul in momentul in care a anuntat logodna.

  • Hollywood trend: Ginnifer Goodwin

"M-a lovit ca o lumina puternica ai mi-am dat seama ca o sa am probleme de acum" a descris Josh (32 ani) momentul in care i-a fost prezentata Ginnifer (35 ani) pe platoul de filmare. Ce-i drept, chimia dintre ei de pe micul ecran este foarte puternica si ajuta povestea Albei si a lui Fat Frumos sa fie si mai impresionanta.

Nu au fost date publicitatii inca prea multe detalii despre fericitul eveniment dar stim ca Ginnifer si Josh si-au primit invitatii pe acordurile muzicii spaniole intr-o curte pavata cu pietre mari si multi cactusi. Cat despre invitati nu putem decat sa banuim ca "fiica" lor din serial, Jennifer Morrison a luat parte la ceremonie alaturi de alti apropiati.

Ginnifer Goodwin este o actrita de origine americana care a jucat in filme ca "Walk the Line"(2005), "Something Borrowed" (2011) si "Killing Kennedy" (2013).

Casa de piatra, Alba ca Zapada si Fat Frumos! Iar daca vrei sa te pui la curent cu povestea lor fantastica de dragoste poti sa urmaresti aventurile lor magice pe Diva Universal.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus