Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gisele Bündchen, cel mai bine platit model din lume

Gisele Bündchen, cel mai bine platit model din lume

Conform topului realizat de revista Forbes, Gisele Bündchen este, pentru al şaptelea an la rând, cel mai bine plătit model din lume. Cu venituri de 42 de milioane $, Gisele se află la o distanţă considerabilă de următorul model din top, Miranda Kerr, care a câştigat în ultimul an doar 7.2 milioane.

  • Gisele Bundchen si Tom Brady s-au casatorit

Scretul succesului lui Gisele nu este datorat genelor sale extraordinare cât mai ales simţului său dezvoltat pentru afaceri. La 32 de ani,  Bündchen este unul dintre cele mai căutate şi apreciate super modele. Ea a devenit de curând inaginea H&M în locul lui Beyonce, Chanel, în locul Rihannei şi David Yurman, în locul lui Kate Moss.

Principala sursă de venit a braziliencei vine din business-urile numeroase de succes ale acesteia: lenjerie intimă, accesorii, cosmetice eco-friendly şi brandul de renume mondial de flip-flops Ipanema.

Şi în viaţa privată se bucură de mari realizări. Gisele este căsătorită cu sportivul Tom Brady, şi au împreună 2 copii frumoşi. Anul acesta a născut-o pe mezina familiei, Vivian, şi a revenit la silueta sa consacrată rapid. Să nu mai vorbim despre frumuseţea sa, care pare doar să se accentueze odată cu trecerea timpului.

Pe următoarele locuri ale topului Forbes al celor mai bine plătite modele le găsim şi pe: Adriana Lima cu 6 milioane $, Kate Moss cu 5.7 milioane $ şi Liu Wen cu 4.3 milioane $

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus