Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Guy Ritchie si Elle Macpherson – prieteni sau iubiti?

Guy Ritchie si Elle Macpherson – prieteni sau iubiti?

Nu este prima data cand presa il „cupleaza” pe Guy Ritchie. De cand a divortat de Madonna, s-a scris ca ar fi avut relatii cu mostenitoarea milionara Jemima Khan si cu Lauren Meek, producatorul filmului „RocknRolla”, regizat chiar de el.

In seara de 16 martie 2009, regizorul britanic a luat cina la Notting Hill Brasserie din Londra, in compania fostului supermodel Elle Macpherson. Desi nu au putut face poze in incinta restaurantului, paparazzi i-au fotografiat la iesire. Mai intai pe ea, apoi pe el, intrucat cei doi nu au iesit impreuna din local. Dar erau amandoi numai un zambet, iar din spusele celor care i-au vazut cinand, Guy si Elle pareau destul de apropiati.

In lipsa unei „fotografii incriminatorii” sau a declaratiei vreunuia dintre ei, se poate foarte bine presupune ca regizorul transmite de fapt un mesaj fostei lui sotii, ca raspuns la decizia ei de a-si muta mai tanarul iubit, Jesus Luz, in apartamentul din New York.

Elle Macpherson (44 ani), supranumita „The Body” („Trupul”) in perioada cand defila pe podiumurile de moda, are doi copii din relatia cu omul de afaceri Arpad Busson, de care s-a despartit in 2005. Anul trecut, s-a zvonit ca ar fi iubita traficantului de droguri Brian Burgess, aflat acum in inchisoare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus