Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gwen Stefani – insarcinata pentru a treia oara?

Gwen Stefani – insarcinata pentru a treia oara?

Mai multe articole din presa americana sustin ca Gwen Stefani este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Ea are deja doi baieti impreuna cu sotul ei, Gavin Rossdale. Zvonurile despre o noua sarcina nu suprind prea mult, din moment ce cantareata si-a exprimat recent dorinta de a mai face un copil, imediat ce isi va mai elibera programul.

In plus, fotografiile recente o arata pe Gwen Stefani cu cateva kilograme in plus si cu un inceput de burtica. O sursa a declarat pentru revista americana Star ca, in timpul unei plimbari prin New York, cantareata tot incerca sa isi impiedice tricoul sa se muleze, lucru neobisnuit pentru o femeie cunoscuta pentru tinutele ei cu abdomenul la vedere. Acelasi martor spune ca, din lateral, burtica sotiei lui Gavin Rossdale era chiar evidenta.

Aceste zvonuri sunt sustinute si de pozele in care Gwen Stefani poarta pe mana o bratara specifica gravidelor, care ajuta la prevenirea greturilor matinale. Un apropiat al cuplului Stefani-Rossdale a declarat ca aceasta sarcina este dificila pentru viitoarea mamica, deoarece ea se simte epuizata si are stari de ameteala si de greata permanenta.

Purtatorul de cuvant al sotilor Rossdale nu a pus punct zvonurilor legate de un al treilea copil, el preferand sa nu raspunda la intrebarile ziaristilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus