Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gwen Stefani, mama a treia oara

Gwen Stefani, mama a treia oara

Gwen Stefani a născut cel de-al treilea copil, un băieţel pe nume Apollo Bowie Flynn Rossdale, după cum a anunţat chiar proaspătul tătic pe Twitter. Cântăreaţa a născut încă de pe data de 28 februarie, dar vestea a fost făcută publică abia pe 1 martie, printr-o postare de social media a lui Gavin Rossdale. ”Bun venit Apollo Bowie Flyn Rossdale (Bowie şi Flynn sunt numele de domnişoară ale mamelor noastre)” a scris acesta însoţit de mai multe inimioare.

  • Gwen Stefani – noua imagine L’Oreal Paris

Gwen (44 ani) şi Gavin (47 ani) mai au împreună doi fii, Kingston şi Zuma, în vârstă de 7 respctiv 5 ani. Familia era pregătită pentru venirea pe lume a unei fetiţe, dar cântăreaţa a rămas înconjurată doar de băieţi. Cu toate astea, Gavin este deja tatăl unei fete ajunsă deja la vârsta adolescenţei, Daisy Lowe.

Cântăreaţa a sărbătorit venirea pe lume al celui de-al treilea fiu pe 8 februarie cu o petrecere tematică la care au fos invitate vedete ca Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Jessica Alba, Rachel Zoe, Kate Beckinsale şi alte.

Gwen Stefani a îmbrăţişat cariera de designer vestimentar, având propriul său brand de îmbrăcăminte şi accesorii, L.A.M.B.
Ultimul album al trupei No Doubt, ”Push and Shove” a fost lansat pe 25 septembrie 2012 dar nu a înregistrat prea mare succes. Ţi-am ataşat şi videoclipul primului single promovat de pe ultimul album al trupei, ”Settle Down”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus