Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume

 
Actriţa a fost luată prin surprindere de această veste. ”Când am aflat că voi apărea pe coperta revistei People- ediţia cei mai frumoşi oameni- am crezut sincer că cineva îmi face o glumă. Şi a trebuit să recitesc mailul de 3 ori. Mă gândeam: nu poate fi adevărat. Sunt dislexică. Nu citesc corect.”

Gwyneth a mărturisit că nu se simte mereu ”frumoasă”, mai ales acasă, unde este îmbrăcată foarte lejer şi nu poartă machiaj. Iar soţul ei, Chris Martin, se amuză pe seama ei atunci când se aranjează pentru un eveniment. ”Oh, wow! Eşti Gwyneth Paltrow!”

Secretul frumuseţii actriţei este un regim de viaţă sănătos, cât mai natural. Ea a publicat de curând o a doua carte de reţete, ”It’s all good”, menită să te facă să arăţi şi să te simţi bine. Deşi este adepta frumuseţii naturale, Gwyneth a recunoscut că odată cu înaintarea în vârstă a apelat şi la metode de frumuseţe mai drastice, precum laserul. 

Alte celebrităţi care au fost desemnate de-a lungul timpului de revista People ca fiind cele mai frumoase femei din lume sunt: Michelle Pfeiffer, Julia Roberts, Cindy Crawford, Halle Berry, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Beyonce.

În clasament, alături de Gwyneth Paltrow, mai sunt Keri Washington, Amanda Seyfried, Jennifer lawrence, Pink şi Jane Fonda.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns