Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gwyneth Paltrow da Londra pe L.A.

Gwyneth Paltrow da Londra pe L.A.

Gwyneth Paltrow a luat o hotărâre care îi va afecta întreaga familie, însă dorul de mamă şi de locurile natale nu îi dă pace.

După ce a trăt aproape 10 ani alături de soţul său de origine britanică, Chris Marin, la Londra, actriţa simte că este timpul pentru o schimbare.

  • Gwyneth Paltrow si sotul ei locuiesc in case diferite

Gwyneth Paltrow consideră că şi vârsta copiilor săi îi permite să se mute acum, deoarece sunt şanse mai mari să nu le fie afectată educaţia. Apple are 9 ani iar Moses 7 şi amândoi vorbesc cu un puternic accent britanic. Paltrow intenţionează să se mute înapoi la Londra mai târziu, pentru ca cei mici să beneficieze de cea mai bună educaţie, după părerea sa.

  • Cea mai frumoasa femeie din lume

Mama lui Gwyneth, actriţa Blythe Danner şi fratele său, Jake Paltrow locuiesc amândoi în California. Tatăl actriţei, regizorul Bruce Paltrow a decedat în urmă cu 10 ani în timpul unei vacanţe  la Roma, cu ocazia aniversării fiicei sale. Gwyneth şi familia suferă şi acum din acest motiv.

Cuplul Paltrow-Martin deţine deja o proprietate în Hollywood Hills, în valoare de aproximativ 6 milioane $, situată într-o zonă exclusivistă. Ei mai deţin în S.U.A., la New York un apartament penthouse în valoare de 3 milioane $ şi o casă de vacanţă în Hamptons.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus