Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gwyneth Paltrow, posibila aventura cu un miliardar

Gwyneth Paltrow, posibila aventura cu un miliardar

Se speculează că Gwynwth Paltrow şi miliardarul Jeffrey Soffer (foto jos) ar fi avut o aventură în 2008, perioadă în care căsnicia actriţei era în ape tulburi, iar in ultima vreme se tot vorbeşte depre un material care urmează a fi publicat de revista Vanity Fair şi care se pare că va conţine informaţii pe care Gwyneth nu le vrea publice.

Paltrow a mers într-atât de departe pentru a opri apariţia articolului încât şi-a rugat toţi prietenii via email să nu discute despre ea cu reprezentanţii Vanity Fair.

În ciuda presiunilor actriţei, editorul şef al revistei a confirmat de curând că materialul va fi publicat în revistă şi că informaţiile cuprinse în articol o vor prezenta pe Gwyneth într-o lumină negativă. Dar ce poate fi atât de grav de spus despre actriţă, ne întrebăm noi?

Conform publicaţiei The New York Post, un redactor Vanity Fair pune întrebări membrilor înaltei societăţi din Miami dacă ştiu ceva despre o relaţie între Gwyneth Paltrow şi miliardarul Jeffrey Soffer care ar fi avut loc în anul 2008. Jeffrey este propietarul unui hotel luxos din Miami, Fontainbleu, iar averea lui este estimată la peste 1 miliard $. Acesta s-a căsătorit de curând cu modelul Elle Macpherson şi nu a comentat zvonurile despre presupusa relaţie.

În 2008, când Soffer a redeschis hotelul, acesta a invitat-o printre alţii şi pe Gwyneth la eveniment, iar cei doi au petrecut mai multe zile împreună, alături şi de alte vedete, ce-i drept. Cu toate astea, ceva din comportamentul lor le-a dat de bănuit unor membri ai presei, care caută acum să confirme sau să infirme posibilitatea unei aventuri între Paltrow şi Soffer.

Uneori este dificil să fii cu cineva atât de mult timp” a declarat la un moment dat actriţa despre relaţia cu soţul său, cântăreţul Chris Martin (foto sus). Acesta nu este însă un motiv suficient de puternic să o bănuim pe Paltrow de infidelitate. Voi ce spuneţi?
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus