Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gwyneth Paltrow si Scarlett Johansson au refuzat sa pozeze impreuna

Gwyneth Paltrow si Scarlett Johansson au refuzat sa pozeze impreuna

Speculatiile din presa conform carora Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow nu s-au inteles prea bine cand au filmat impreuna pentru „Iron Man 2” („Omul de Otel 2”) sunt alimentate de refuzul celor doua de a fi fotografiate una langa cealalta pe covorul rosu de la premiera mondiala a filmului lor.

Se pare ca nemultumirile vin din partea lui Gwyneth Paltrow, care crede despre colega ei mai tanara ca este avida de atentie. De asemenea, ea a fost nemultumita si de faptul ca Scarlett Johansson apare pe afisul filmului intr-un costum negru, sexy, in timp ce ea nu apare deloc. Cand a declarat ca Gwyneth Paltrow nu este suparata pentru ca nu a aparut pe afisul fimului, reprezentantul actritei nu a profitat de ocazie pentru a nega si zvonurile unei dispute intre cele dou actrite.

  • UPDATE: Gwyneth Paltrow a negat ulterior aceste zvonuri, declarand pentru revista People: „O ador pe Scarlett. Imi place sa fim impreuna pe platoul de filmare. E foarte amuzanta. Injura mult. Are un simt al umorului murdar. Ii place sa gateasca. E o fata dupa sufletul meu”.

„Iron Man 2” va avea premiera in Romania pe 30 aprilie 2010.
Site oficial: .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus