Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Halle Berry a nascut un baietel

Halle Berry a nascut un baietel

Actrita Halle Berry a nascut, sambata, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, un baiat. Un reprezentant al vedetei a confirmat nasterea, dar nu a dat alte detalii.

Micutul venit in urma cu doua zile pe lume este primul copil al cuplului Halle Berry – Olivier Martinez, dar al doilea al lui Halle Berry. Halle mai are o fata, de cinci ani, cu Gabriel Aubry, fostul sau partener de viata, Nahla, nascuta in martie 2008. Halle Berry a fost casatorita si cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 – 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 – 2005.

La sfarsitul lunii iulie, actrita afirma ca vrea sa se intorca foarte repede la munca dupa ce va naste, subliniind ca nu vrea sa ia o pauza in cariera dupa acest eveniment din viata sa, desi este unul din cele mai fericite perioade din viata sa, iar bucuria de a deveni pentru a doua oara mama este imensa.

In luna iulie, Halle Berry s-a casatorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, in cadrul unei ceremonii intime care a avut loc in Franta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus