Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Halle Berry asteapta un baietel

Halle Berry asteapta un baietel

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informatia potrivit careia va avea un baietel cu logodnica sa, actrita americana Halle Berry. "Fiul meu va fi american, dar eu raman francez", a declarat Olivier Martinez, miercuri, la Paris, de unde si divulgarea sexului viitorului copil .

Actorul, in varsta de 47 de ani, a facut aceasta declaratie in seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este presedintele onorific al evenimentului. In timp ce glumea cu reporterii, Martinez a vorbit despre experientele sale pe covorul rosu. "Nu este pentru prima oara cand fac asta, nici pentru ultima oara", a spus actorul, zambind. "Face parte din munca mea".

Acesta va fi primul copil al cuplului Halle Berry-Olivier Martinez.

Halle Berry, in varsta de 46 de ani, a sosit la Paris alaturi de logodnicul ei in cursul zilei de marti. Cuplul va pasi din nou pe covorul rosu in seara de joi, la acelasi festival. Halle Berry este invitata de onoare a evenimentului.

Halle Berry mai are o fiica, Nahla, in varsta de cinci ani, cu fostul ei partener de viata, modelul canadian Gabriel Aubry.

Berry s-a logodit in timpul sarbatorilor de iarna din 2011 cu actorul Olivier Martinez, in varsta de 47 de ani.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus