Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Halle Berry, gata sa aduca pe lume al doilea copil

Halle Berry, gata sa aduca pe lume al doilea copil

Halle Berry este gata sa aduca pe lume al doilea ei copil. Desi are 47 de ani si sarcina este aproape de termen, vedeta pare in cea mai buna forma. Imbracata lejer, fara nici o angoasa in ceea ce priveste abdomenul mai mult decat proeminent, viitoarea mamica a fost surprinsa la cumparaturi.

Halle Berry nu renunta la incaltaminte ultra-usoara si poarta o pereche de slapi. La o prima impresie vedeta pare in forma de zile mari, desi sarcina la aceasta varsta a fost cu siguranta un mare efort pentru aceasta, cu atat mai mult cu cat este stiut faptul ca Halle Berry are diabet si este dependenta de insulina.

Amuzant este ca si-a folosit abdomenul pentru a sustine pachetul cumparat dintr-un magazin cu produse de patiserie si dulciuri de lux.

Halle si sotul ei, Olivier Martinez nu au anuntat oficial data nasterii, dar cu certituine este o chestiune de una-doua saptamani. Halle Berry o sa aduca pe lume un baietel.

Vedeta are o fiica, pe nume Nahla de cinci ani din relatia ei din trecut cu modelul Gabriel Aubry.

Halle Berry  a afirmat ca aceasta sarcina este o minunte si cea mai mare fericire din viata ei, data fiind varsta si problemele de sanatate pe care le are.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus