Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Halle Berry si Gabriel Aubry s-au despartit

Halle Berry si Gabriel Aubry s-au despartit

Dupa aproape patru ani de relatie, actrita americana Halle Berry si modelul canadian Gabriel Aubry s-au despartit. Vestea a fost anuntata de site-ul RadarOnline.com, care citeaza o sursa din anturajul lui Aubry spunand ca despartirea a pornit de la el, deoarece a inceput sa resimta diferenta de varsta dintre ei – el are 34 de ani, ea 43. „Gabriel simtea pur si simplu ca relatia nu mai merge”, decalara sursa pentru RadarOnline. „La inceput, varsta nu a contat – ea era cea mai frumoasa femeie din viata lui si el era complet indragostit. Dar in timp, a inceput sa fie atras de alte femei si nu i s-a parut corect sa mai stea langa Halle in aceste circumstante”.

Relatia dintre Gabriel Aubry si Halle Berry a inceput in noiembrie 2005, iar in martie 2008, s-a nascut Nahla Ariela, fiica pe care acum ce-i doi o vor creste impreuna, impartind custodia cu drepturi egale. Despartirea lor este amiabila, nici unul dintre ei neavand pretentii nejustificate asupra averii sau a custodiei. Aubry nu castiga din modelling la fel de mult ca si Halle Berry din actorie, dar nu banii il intereseaza, ci sa o creasca in continuare pe fiica lui. Singura lui cerinta a fost sa primeasca resedinta comuna din Canada, iar actrita a fost de acord.

Desi este una dintre cele mai frumoase femei din lume si o actrita de succes, Halle Berry nu a avut noroc in viata sentimentala. A fost casatorita de doua ori: cu David Justice, un fost jucator de baseball, si apoi cu Eric Benet, cantaret R&B. Primul a batut-o, al doilea a inselat-o. De aceea, Halle a declarat ca nu se va mai casatori a treia oara si ca relatia ei cu Aubry este completa si fara actele de casatorie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus