Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Halle Berry va juca in ecranizarea "Clubul dependentelor de pantofi"

Halle Berry va juca in ecranizarea "Clubul dependentelor de pantofi"

Inca o carte tradusa in cadrul colectiei Chic a editurii Polirom va fi ecranizata la Hollywood. Este vorba despre „Clubul dependentelor de pantofi”, romanul de debut al lui Beth Harbison, care a cunoscut un succes formidabil inca de la aparitie, confirmat de publicarea, un an mai tarziu, a romanului „Secretele unei dependente de pantofi” (Polirom, 2009).

Actrita aleasa ca sa interpreteze rolul principal in aceasta ecranizare este laureata Premiului Oscar Halle Berry. „Clubul dependentelor de pantofi” este practic intoarcerea actritei americane la comedie, dupa mai bine de 12 ani in care a jucat numai in drame. Regia filmului ii apartine britanicului Paul Weiland („Made Of Honour”), iar scenariul este semnat de Kristen Buckley si Brian Regan.

„Clubul dependentelor de pantofi” este povestea a patru femei din Washington cu varste, slujbe si situatii diferite pe care le leaga o pasiune comuna: pantofii.

Lorna Rafferty datoreaza mai multi bani decat ar fi in stare sa numere si este dependenta de eBay. Helene Zaharis e maritata cu un politician care ii controleaza nu numai viata, ci si cartile de credit. Sandra Vanderslice isi plateste facturile cu banii castigati lucrand la liniile erotice si incearca in zadar sa se vindece de agorafobie. Jocelyn Bowen este dadaca progeniturilor unei familii din inalta societate, care ii fac viata un iad, iar din acest motiv, orice ii da un pretext sa evadeze din colivia ei aurita, fie si numai o seara pe saptamana, este mana cereasca.

Incetul cu incetul, intalnirile saptamanale ale acestor femei se transforma intr-o prietenie care le ajuta sa-si vada propria persoana si propriile probleme intr-o lumina cu totul noua.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus