Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Harrison Ford si Calista Flockhart s-au casatorit in secret

Harrison Ford si Calista Flockhart s-au casatorit in secret

Nunta Calistei Flockhart cu Harrison Ford a avut loc departe de ochii lumii, in Santa Fe, New Mexico. Ceremonia a fost oficiata de catre guvernatorul Bill Richardson, in casa acestuia, dupa cum declara purtatorii de cuvant ai actritei. Cei doi actori au ales New Mexico pentru a-si oficializa relatia din cauza ca Harrison Ford filmeaza aici westernul SF „Cowboys and Aliens”.

Calista Flockhart, cunoscuta pentru rolul din serialul „Ally McBeal”, l-a cunoscut pe Harrison Ford, cu 22 de ani mai in varsta decat ea, la decernarea Globurilor de Aur din 2002, cand a varsat din greseala vin pe costumul starului din „Indiana Jones”. De atunci, cei doi sunt impreuna si indeplinesc cu succes rolul de parinti pentru copilul adoptat de Calista in 2001.

Zvonuri despre nunta lor au inceput sa circule inca din 2009, cand actorul a cerut-o in casatorie pe iubita lui, in ziua de Sfantul Valentin.

Aceasta este prima casnicie pentru Calista Flockhart, insa proaspatul ei sot a mai fost insurat de doua ori, are patru copii si trei nepoti. In ianuarie 2010, actorul american se „lauda” cu relatia minunata pe care o are atat cu Calista, cat si cu fiul ei, Liam, acum in varsta de 9 ani.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus