Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Heidi Klum lanseaza parfumul Shine in septembrie 2011

Heidi Klum lanseaza parfumul Shine in septembrie 2011

Topmodelul german Heidi Klum s-a asociat cu grupul Coty Beauty pentru a-si lansa propriul parfum, Shine, care va fi disponibil in magazine incepand din luna septembrie. Renato Semerari, vicepresedintele grupului Coty Beauty, a declarat: „Heidi are un loc unic pe piata. Nu este doar un supermodel si o vedeta, ci si o femeie de afaceri. Este multitalentata, iar noi dorim sa producem un parfum care sa celebreze toate aceste aspecte”.

Totodata, Renato Semerari a precizat ca grupul pe care il conduce a ales-o pe Heidi Klum pentru acest proiect deoarece modelul german este apreciat de categorii variate de oameni. „E o femeie implinita si moderna. Este atat un model, cat si un antreprenor de succes. Implicarea ei in emisiunea Project Runway i-a oferit sansa de a stabili conexiuni puternice cu consumatorii”, a adaugat Semerari.

Heidi Klum, mama a patru copii, si-a lansat recent propria linie vestimentara, With New Balance, si a asigurat designul unei colectii de articole vestimentare pentru femei insarcinate.

  • Heidi Klum a fost supranumita „The Body” dupa ce a aparut pentru prima oara intr-o prezentare a brandului Victoria’s Secret. Din 2002 pana in 2010, a fost principala prezentatoare a show-ului anual Victoria’s Secret, iar in 2009 a facut senzatie aparand pe podium in lenjerie intima, la doar cinci saptamani dupa ce a nascut al patrulea ei copil.
  • Casatorita cu cantaretul britanic Seal din 2005, Heidi Klum a nascut in 2009 cel de-al patrulea copil al sau, o fetita numita Lou Samuel. Cuplul mai are doi copii, Henry si Johan, si o cresc impreuna pe Leni, fetita pe care Klum o are din relatia ei anterioara cu Flavio Briatore.
  • Heidi Klum s-a situat pe locul al doilea in topul din 2010 al celor mai bogate top modele realizat de revista Forbes, dupa ce a castigat 16 milioane de dolari intr-un singur an.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus