Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Heidi Klum revine pe podium la 6 saptamani dupa nastere

Heidi Klum revine pe podium la 6 saptamani dupa nastere

Heidi Klum este unul dintre cele mai recunoscute si mai bine platite supermodele din lume. Si pe buna dreptate! Desi are 36 de ani, inca domina lumea modelingului. A nascut patru copii, dar arata ca o tinerica de 20 si ceva de ani, dupa fiecare nastere revenind fara probleme la silueta initiala si reluandu-si activitatea de supermodel.

Anul acesta, la numai sase saptamani dupa ce a nascut, o s-o vedem pe Heidi Klum defiland alaturi de ceilalti „ingerasi sexy” ai brandului Victoria’s Secret. Pe 9 octombrie, a nascut-o pe Lou Samuel, cel de-al patrulea ei copil (al treilea alaturi de Seal, sotul ei), iar pe 19 noiembrie va urca pe podiumul de moda pentru a prezenta defilarea anuala Victoria’s Secret.

Ed Razek, Presedinte si Chief Marketing Officer la Victoria’s Secret, are numai cuvinte de lauda pentru supermodelul de 36 de ani: „Heidi este <superwoman>. A nascut acum cateva saptamani si deja gazduieste un spectacol de moda. Suntem incantati s-o avem inapoi. Nu exista alta ca ea”.

Spectacolul Victoria’s Secret va fi retransmis la televizor in data de 1 decembrie 2009, pe CBS. Alaturi de Heidi Klum si probabil Alessandra Ambrosio – proaspata mamica si ea – vor defila ceilalti „ingerasi” celebri: Miranda Kerr, Marisa Miller si Doutzen Kroes. Adriana Lima va lipsi pentru ca trebuie sa nasca in luna decembrie. In plus, cinci nume noi s-au adaugat familiei Victoria’s Secret: Chanel Iman, Emanuela de Paula, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel si Rosie Huntington-Whiteley.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus