Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Heidi Klum s-a despartit de iubitul bodyguard

Heidi Klum s-a despartit de iubitul bodyguard

Heidi Klum şi bodyguard-ul ei, Martin Kirsten au decis să pună punct după un an jumate de relaţie, susţine revista People. Cei doi s-au cuplat la puţin timp după ce Heidi şi soţul ei, Seal, au divorţat în ianuarie 2012. Modelul şi bodyguardul au încheiat de asemenea şi relaţia profesională.

Martin i-a fost alături într-o perioadă grea din viaţă, fapt pentru care o să îi fie recunoscătoare pentru totdeauna” a declarat un prieten de-al modelului pentru aceeaşi publicaţie.

După ce a recunoscut relaţia cu bodyguard-ul său în mod public, Heidi a declarat pentru revista Bunte despre el: ”Acesta este unul dintre motivele pentru care ţin atât de mult la el. Mă ajută de mai mulţi ani, şi se poartă minunat cu copiii. Se joacă cu ei, îi protejează. Am încredere în el.”

Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, are 4 copii: Helene, Jenry, Johan şi micuţa Lou, dintre care ultimii trei sunt copiii biologici ai cântăreţului Seal, Helene fiind doar adoptată. Heidi şi Seal au fost căsătoriţi timp de 7 ani, timp în care şi-au reînoit jurămintele în fiecare an la aniversarea lor.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus