Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Hugh Laurie – scriitor de succes

Hugh Laurie – scriitor de succes

Hugh Laurie, actorul britanic dublu-premiat cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „Dr. House”, se bucura de succes si pe plan literal. Romanul lui, „The Gun Seller”, este bestseller-ul lunii martie in Franta.

Publicat in Marea Britanie in 1996, „The Gun Seller” a fost tradus in limba franceza abia in ianuarie 2009, si de atunci a urcat pana pe primul loc in topul celor mai bine vandute carti.

Desi initial a vrut sa-si publice creatia sub pseudonim, de teama sa nu fie etichetat drept o alta „vedeta care scrie carti”, Hugh Laurie a fost pana la urma convins de catre agentul lui sa publice romanul cu numele lui real.

„The Gun Seller” este o satira care urmareste povestea lui Thomas Lang, un fost soldat care este tarat fara voia lui intr-o aventura in stil James Bond, cu arme, terorism, spionaj si comploturi internationale.

Serialul lui Hugh Laurie, „Dr. House”, este de asemenea un mare succes in Franta, la fel ca si in SUA, unde anul acesta a castigat premiul SAG (Screen Actors Guild) pentru Cel mai bun actor intr-un serial-drama.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus