Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Idila de ultima ora: Jude Law si Cameron Diaz

Idila de ultima ora: Jude Law si Cameron Diaz

Idila care s-a nascut intre Jude Law si Cameron Diaz nu e chiar intamplatoare. Jude a fost iubitul lui Cameron in filmul „Vacanta”, din 2006. De atunci, cei doi au devenit din tot mai apropiati. „Cam si Jude s-au inteles minunat pe platou si si-au continuat prietenia si in afara acestuia,” a declarat o sursa care a luat parte la turnarea filmului. Iar de la prietenie pana la dragoste nu e decat un pas…

Actorul britanic a dat nastere la speculatii luna trecuta, cand a zburat in SUA fara un motiv anume, spunand prietenilor ca vrea sa o insoteasca pe Cameron la o cina romantica.

Iar Cameron Diaz a recunoscut ca il place pe actorul britanic imediat dupa filmarile ce au avut loc anul trecut. Ea a spus ca „Jude este carismatic, distractiv, deschis si frumusel. Este greu sa nu te indragostesti de el.” Cu toate acestea, cei doi o iau incet. „Nu se grabesc intr-o relatie, pentru ca fiecare a avut partea lui de inimi ranite,” a declarat un amic de-al lui Jude.

Dupa relatia cu Justin Timberlake, Cameron nu a mai avut un iubit stabil. Ea a iesit, se pare, cu iluzionistul Criss Angel, dar acesta a declarat ca el si Cam sunt numai prieteni. Nici relatia cu ecologistul David de Rothschild nu a mers prea multa vreme.

De partea cealalta, Jude s-a despartit de Sienna Miller in noiembrie, anul trecut, chiar dupa ce a incetat filmarile cu Cam. Gurile rele spun ca din cauza Siennei s-a despartit de sotia lui, actrita si designerul Sadie Frost. Se pare ca Jude nu prea rezista in fata unei femei frumoase. Iar Cameron a iesit de cateva ori printre fruntasele topurilor de frumusete…

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus