Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ileana Lazariuc despre divortul lui Ion Ion Tiriac

Ileana Lazariuc despre divortul lui Ion Ion Tiriac

E clar ca intre actrita-cantareata Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, fiul miliardarului Ion Tiriac, lucrurile nu s-au incheiat definitiv. Fiecare lasa o usa deschisa in cazul in care celalalt are vreun gand de impacare. Tocmai de aceea, Ileana pastreaza tacerea despre capitol din viata ei; e convinsa ca vietile lor se vor mai intersecta.

Nimeni nu poate contesta ca intre cei doi a fost iubire adevarata. Ileana i-a stat alaturi lui Ion Ion atunci cand a izbucnit scandalul „Cocaina pentru V.I.P.-uri” si nici nu l-a grabit vreodata spre casa de casatorii. Dar pentru ca presa a tot speculat aceasta relatie, Ileana e si acum foarte retinuta in a vorbi despre ea.

A fost o etapa din viata ei pe care nu a uitat-o, o relatie lunga, care a nascut amintiri ce nu pot fi sterse. Dupa despartire, au ramas amici, nici unul dintre ei neavand curajul sa declare ca relatia s-a incheiat definitiv. Asa se intampla si acum. Mai ales ca mai toate certurile lor au fost urmate de impacari.

Anul trecut, dupa o lunga perioada in care au fost certati, Ileana si Ion Ion s-au impacat si au petrecut Pastele impreuna. Apoi, s-au despartit din nou. Cand a aflat ca fostul ei iubit se insoara cu designerul Maria Marinescu, Ileana a luat lucrurile asa cum sunt, convinsa fiind ca el stie foarte bine ce e mai bun pentru el.

La scurt timp, Tiriac junior si proaspata lui sotie au inceput sa aiba probleme in casnicie, iar gurile rele n-au intarziat sa susoteasca pe la colturi cum ca aceasta casatorie-fulger a fiului de magnat a fost o incercare de a si-o scoate din minte pe Ileana.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

S-a ajuns pana la a se zvoni ca, in perioada cat a fost casatorit, Ion Ion le-a comparat pe cele doua femei si si-a dat seama ca fosta iubita ii e superioara sotiei. De aceea, am intrebat-o pe Ileana daca este adevarat ca ea este una dintre cauzele pentru care Ion Ion a renuntat la mariajul cu Maria Marinescu:

„Este o intrebare la care nu vreau sa raspund si o tema pe care nu vreau sa o comentez. Si asta pentru ca este vorba despre viata mea privata, din care nu doresc sa fac un subiect public.” Raspunsul poate naste idei. Orice femeie care stie ca nu ea este cauza unei despartiri isi striga nevinovatia in gura mare. Ileana a fost sincera, n-a incercat sa para straina de subiect, dar nici nu a facut un titlu de glorie din faptul ca este o femeie ce nu poate fi usor uitata.

Am perseverat in incercarea de a afla daca, in perioada cat a fost casatorit, Ion Ion a pastrat legatura cu ea. Am intrebat-o daca ea crede ca acest mariaj a fost intr-adevar o incercare de-a lui Ion Ion de a o uita, asa cum se tot zvoneste. „Nu cred nimic. In acest moment, suntem in relatii normale, civilizate, ca doi oameni maturi care au fost candva impreuna si acum se respecta reciproc, asa cum e si firesc. Mai mult nu am ce sa va spun, pentru ca incerc sa-mi tin viata personala departe de presa.”

Am aflat totusi ca Ileana si-a facut deja planuri de vacanta, intrucat telenovela in care joaca la Kanal D, „Chiquititas”, intra in pauza de filmare. Actrita va pleca pe o plaja din Europa impreuna cu prietenii, printre care si buna ei prietena Lili Sandu.

Citeste mai multe stiri mondene in revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus