Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ilinca Vandici: „Ma simt bine in pielea mea!“

Ilinca Vandici: „Ma simt bine in pielea mea!“

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune de foarte tânără – a moderat emisiuni, a făcut filme și a cochetat cu modellingul. A luat lecții de dans, iubește sportul, este absolventă a Facultății de Marketing și, mai presus de toate, are o filosofie de viață sănătoasă, cu care a plecat de acasă.

La prima vedere, pentru mulți ești doar o fată frumoasă. Tu cum te-ai caracteriza dacă ai face un interviu… cu tine?

Sunt un om normal care, dincolo de aparențe, și-a păstrat valorile învățate acasă. Mă consider o femeie independentă, cu principii bine conturate, care și-a construit cariera pas cu pas. Sunt un copil care încă vrea să creadă în povești cu zâne, un om pentru care fiecare zi înseamnă un câștig și o șansă de a învață lucruri noi, de a face fapte bune.

Știu că îți place să cânți. Nu te-a tentat niciodată să-ți faci o trupă și să cutreieri lumea cu chitara după tine?

Îmi place să cânt, e adevărat, însă nu am pretenția să fiu ascultată. Muzica reprezintă o pasiune pentru mine, dar nu atât de mare încât să renunț la tot și s-o îmbrățișez exclusiv. Muzica este mai mult unul dintre ingredientele care îmi fac viața mai frumoasă, mă detensionează și îmi aduce zâmbetul pe buze.

Cum ți-ai defini parcursul în televiziune?

Un drum greu, dar frumos. Am început de jos și am încercat să consolidez zi de zi, emisiune de emisiune, o carieră frumoasă, curată. Am făcut, poate, și greșeli, și alegeri mai puțin inspirate, însă am învățat din fiecare câte ceva, am acumulat experiență. Cel mai important este că m-am bucurat de frumusețea și dificultatea drumului parcurs.

Crezi că există bărbatul ideal? Cum ar trebui să fie jumătatea Ilincăi Vandici?

Cred că există bărbatul perfect pentru mine și imperfect pentru alții. Nu există un șablon după care mă ghidez, nu am căutat niciodată pe cineva anume.

Ești absolventă a Facultății de Marketing. Te-ai vedea construind strategii într-un birou?

Am absolvit Facultatea de Management și Marketing, sunt masterand în management strategic. Da, de ce nu? Am urmat aceste cursuri cu un scop. Poate că pe viitor voi pune bazele unei afaceri și vreau să am pârghiile și cunoștințele necesare pentru a o conduce singură.

Câte rochii ai în dulap? E una pe care nu ai da-o nimănui chiar dacă s-ar demoda?

Nu am multe rochii, nu fac mari investiții în haine. Sunt multe lucruri pe care le-am donat, cel puțin de două ori pe an fac ordine în șifonier și prefer să bucur alte persoane cu gestul meu.

Cum ai grijă de tine?

Mi-am găsit un echilibru în toate. Mănânc sănătos, fac sport, sunt liniștită, zâmbesc în fiecare dimineață. Evit excesele de orice fel, încerc să-mi trăiesc viața în concordanță cu sentimentele și crezurile mele. Dacă sunt tristă într-o zi, îmi permit să fiu tristă. Dacă sunt obosită, mă odihnesc, dacă mi-e poftă de o prăjitură, mănânc doar o jumătate.

Dar de spiritul și sufletul tău?

Am grijă prin lucrurile bune pe care încerc să le fac, prin zâmbetele pe care reușesc să le aduc pe fețele oamenilor, prin cărțile pe care le citesc și din care învăț atâtea lucruri noi, prin clipele pe care le petrec cu oamenii dragi. Și lista ar putea continua.

Ești credincioasă? Mergi la biserică?

Credința nu se declară, se simte! Prefer să păstrez pentru mine asta.

Ce-ți place să faci în timpul liber?

Să-l folosesc în totalitate în favoarea mea. Îmi place să mă relaxez, să fac masaj, sport, îmi place să mă îngrijesc de corp, minte și suflet, să învăț lucruri noi, să trăiesc experiențe de neuitat.

Crezi în valoarea prieteniei și a prietenilor?

Sigur că da! După familie, prietenii ocupă un loc important în viața mea. Am o mână de oameni frumoși în jurul meu care mă cunosc cu adevărat și care știu să-mi atragă atenția asupra greșelilor pe care e posibil să le fac, care mă înțeleg și mă susțin la fiecare pas. Cred în calitate, nu în cantitate!

Te simți bine cu tine sau ai rezerve?

În acest moment al vieții, pot spune cu toată încrederea că da, mă simt bine în pielea mea, cu gândurile mele, cu nivelul la care am reușit să ajung și sunt nerăbdătoare să trăiesc fiecare zi din plin, să mă las surprinsă de viață. Fiecare zi este un dar și trebuie tratată ca atare.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.38/2014
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: PR (Kanal D)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus