Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > In Touch: Sandra Bullock, inselata de sot

In Touch: Sandra Bullock, inselata de sot

Conform revistei americane In Touch, Jesse James, sotul Sandrei Bullock, ar fi avut o aventura extra-conjugala cu Michelle „Bombshell” McGee, un model de tatuaje. In timp ce Sandra se afla in Atlanta, pe platourile de filmare de la „The Blind Side”, filmul care i-a adus premiul Oscar, sotul ei isi facea de cap cu „bomba sexy tatuata”.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul site-ului de socializare Facebook si idila a fost dezvaluita de catre ea, intr-un articol din revista In Touch. Presupusa amanta sustine ca, desi il cunostea de aproximativ un an, a avut relatii intime cu Jesse James doar timp de cinci saptamani, si asta in conditiile in care credea ca el este despartit de sotie.

Michelle McGee a declarat ca nu s-ar fi incurcat niciodata cu sotul Sandrei Bullock, daca el n-ar fi facut-o sa creada ca nu mai sunt impreuna. Pentru a dovedi ca relatia lor nu a fost o simpla aventura de-o noapte, ci faceau sex de cel putin doua ori pe saptamana, modelul a dezvaluit cateva detalii picante revistei, intre care faptul ca Jesse James nu poarta lenjerie intima, nu agreeaza prezervativele si ca il alinta „Vanilla Gorilla”, datorita „dotarilor” lui.

In timp ce parerile despre veridicitatea articolului din In Touch sunt impartite, nu exista declaratii oficiale din partea celor doi soti. Premiera britanica a filmului „The Blind Side” a fost anulata pentru ca Sandra Bullock a anuntat ca nu mai poate participa din motive personale. Bineinteles, gurile rele sustin ca aceste motive personale au legatura cu Michelle „Bombshell” McGee. Un articol publicat pe site-ul people.com sustine chiar ca Sandra Bullock ar fi parasit caminul conjugal de trei zile. Nu se specifica insa daca plecarea ei inseamna ca si-a parasit sotul, sau pur si simplu actrita are treaba prin alta parte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus