Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Infidelitati celebre

Infidelitati celebre

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Esti vedeta, esti ravnit! Chiar daca doar una ti-e consoarta. Ispitele nu au pretentii sa fie trecute in acte si nici macar sa stai mereu cu ele. Se multumesc cu o aventura. Dar pe ei ii costa. De la intretinearea si mentinerea frumusetii iubitei ascunse, pana la o casnicie care se duce pe apa sambetei.

Nimic nu poate fi ascuns de ochii presei

David Boreanaz a fost etichetat, de curand, ca fiind unul din barbatii „inselatori”. Si-a jucat foarte bine rolul de sot, dar dupa cum toata lumea stie, „minciuna are picioare scurte”. Actorul din serialul „Bones” incearca acum sa reintre in gratiile sotiei, Jamie Bergman, insa nu e sigur ca va reusi. A recunoscut ca a fost iresponsabil si casnicia lui este afectata de infidelitatea lui. Sa speram ca actorul a invatat ceva din greseala comisa.


Pana si un presedinte poate fi infidel…

Faptul ca are putere asupra unei tari intregi nu-l face mai breaz decat restul lumii. Barack Obama, presedintele SUA, a fost acuzat de infidelitate. Se pare ca ochii i-au fugit dupa asistenta lui, Vera Baker, in varsta de 35 de ani. Cei doi sustin ca nu-i leaga nimic mai mult decat o prietenie veche. Dar cine recunoaste ca are o aventura? Nici macar primul om al statului.


O aventura te relanseaza…

Asta ar spune Jesse James. Nu-i era de ajuns ca are o sotie celebra si frumoasa, a vrut sa vada daca poate sa fie in prim plan prin ceva ce a facut singur. Nu s-a gandit deloc la consecinte si a reusit: a dezamagit-o pe Sandra Bullock si a redevenit un barbat liber. Norocul Sandrei ca si-a dat seama ce barbat are in casa, dar ghinionul lui Jesse, pentru ca a pierdut-o pe cea care il iubea cu adevarat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus