Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Inna ii declara razboi lui Beyonce

Inna ii declara razboi lui Beyonce

Cantareata romana Inna s-a inarmat cu acuzatii grele si ii declara razboi lui Beyonce. Motivul: „Why Don’t You Love Me”cel mai nou videoclip al artistei americane.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Interesant titlu, nu? Pare ca celebra Beyonce i-ar adresa o intrebare Innei, care a sarit ca arsa, afirmand ca vestimentatia cantaretei din SUA seamana izbitor cu cea imbracata de ea intr-un pictorial realizat anul trecut la Cernica. Nici scenariul din cadrul sedintei foto realizata de Inna nu este diferit de cel al lui Beyonce. Daca bruneta noastra spala, stoarce si intinde rufe langa o rulota amplasata intr-un decor idilic, cantareata de peste ocean spala o masina.

Sa fie oare Beyonce invidioasa pe Inna?

Nici impresarul Innei nu a ramas indiferent, insa priveste lucrurile dintr-o alta perspectiva. El este ferm convins ca imitatia nu este decat efectul imensului succes al artistei romane, care a depasit granitele Romaniei. Dovada sta si succesul pe care Inna l-a avut la Kiev, unde a sustinut un recital si a i-a captat atentia actorului Jean Claude Van Dame, care i-a urmarit show-ul si a tinut mortis sa o cunoasca.

Comments

comments

Lasă un răspuns