Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Interviu cu Irina Gologan si Sorin Chiriac: Ne-am cunoscut intr-un club

Interviu cu Irina Gologan si Sorin Chiriac: Ne-am cunoscut intr-un club

Sunt ca desprinşi dintr-un decor exotic de la Hollywood, zâmbetul larg şi atitudinea detaşată au reuşit să ne cucerească pe loc. Irina Gologan, reporter special Pro TV, şi Sorin Chiriac, jurnalist de presă scrisă, au împărtăşit cu noi un crâmpei din armonia vieții și iubirii lor.

Lucrează amândoi într-un mediu stresant, dar nu se plâng de asta. Îşi încarcă bateriile de câte ori pleacă în vacanţe, indiferent că e vorba de un city-break alert sau de un concediu prelungit şi leneş într-o ţară călduroasă. Anul acesta, Irina şi Sorin sunt puşi pe fapte mari. În vară se vor căsători, iar din concediul programat imediat după cununia civilă şi-au pus în gând să se întoarcă acasă trei.

De cât timp formaţi o pereche?

Irina: Pe 10 iulie facem trei ani.

Sorin: Ne-am cunoscut în club, la mare.

Irina: N-aş fi crezut niciodată că o să-mi găsesc marea dragoste într-un club, dar exact aşa s-a întâmplat. Eram în vacanţă la Mamaia, fiecare cu gaşca lui. Am observat la un moment dat că un tip se uită destul de insistent la mine, ne-am împrietenit repede şi, recunosc, i-am dat numărul de telefon pe loc. De-atunci, lucrurile s-au mişcat foarte repede între noi.

Sorin: Până atunci, nu vorbeam cu mama despre relaţiile mele, pentru că nu erau foarte serioase. După ce am cunoscut-o pe Irina, am sunat-o imediat pe mama. I-am zis de ea, mi-a spus că o cunoaşte de la televizor şi că e foarte frumoasă. După o lună, eu şi Irina ne-am mutat împreună.

Ce v-a atras unul spre celălalt?

Irina: Nu a fost ceva anume, nu mi-a plăcut doar înfăţişarea sau comportamentul, ne-am înţeles din prima şi asta a contat cel mai mult.

Sorin: Am simţit de la început că ea e femeia vieţii mele.

Irina: Deşi părinţii ne-au sfătuit să mai aşteptăm, să nu ne mutăm atât de repede împreună, nouă ni s-a părut firesc s-o facem.

Cum a decurs relaţia la început?

Sorin: A fost ciudat, pentru că fiecare îşi planificase cu mult înainte vacanţa de vară şi am stat despărţiţi vreo două săptămâni. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, a plecat Irina, apoi s-a întors şi, după alte trei zile, am plecat eu.

Irina: Culmea e că amândoi plecam în Grecia, dar în staţiuni şi perioade diferite. Lucrul ăsta ne-a legat cumva, pentru că ne-am dat seama că ne era foarte dor unul de altul, deşi relaţia noastră începuse de foarte puţin timp.

După cât timp a venit cererea în căsătorie?

Irina: După doi ani. Anul trecut, pe 18 iulie, de ziua mea, m-a anunţat că-mi pregăteşte o surpriză. De-abia a doua zi dimineaţă, când am ajuns la aeroport, am aflat că mergem la Veneţia. Mă aşteptam la ceva deosebit, recunosc. Sorin nu e genul care ascunde foarte bine surprize de genul acesta. Plus că aveam o prietenă care îmi tot repeta: „A venit momentul, e ziua ta, sigur vrea să te ceară!“

Sorin: Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă n-o făceam! (Râd amândoi.)

Irina: Am fost foarte emoţionată, am început să plâng, deşi aş fi vrut să mă ţin tare. Lucrurile chiar s-au petrecut ca în filme! A fost haios, pentru că Sorin s-a tot rugat de mine până să mă convingă să dăm 80 de euro pe gondolă. Eram sceptică, mi se părea prea scump, dar el nu şi nu. În ziua aceea, voia musai să se plimbe cu gondola.

Sorin: Nu-ţi spun cât m-am pregătit pentru acest moment, prin câte peripeţii am trecut cu inelul de logodnă… M-am chinuit foarte tare, pentru că l-am comandat din SUA şi măsurile nu se potriveau. Plus că tot încercam s-o conving pe Irina să probeze un inel care să-i vină bine, iar ea spunea că nici unul nu i se potriveşte.

Pe când nunta?

Irina: Vom face cununia civilă anul acesta, tot de ziua mea, iar petrecerea e programată pentru anul viitor. Va fi o nuntă clasică, nu voi purta o rochie foarte sofisticată, de prinţesă, ci una care să se potrivească personalităţii mele.

Sorin: Nu ne-am dorit o nuntă mare, însă, lucrând amândoi în jurnalism şi cunoscând atâţia oameni, sigur vom ajunge la vreo 150 de invitaţi.

Naşii sunt persoane cunoscute?

Sorin: Nu, sunt nişte prieteni pe care îi admirăm foarte mult pentru că reuşesc să împace viaţa de familie cu distracţia şi cariera. Deşi au copil mic, ies mai des decât noi în cluburi şi vrem să le furăm reţeta.

Cum vă petreceţi timpul liber?

Irina: Ne place foarte mult să ne plimbăm şi să mergem în călătorii doar noi doi. Când eşti la comun cu alţii, trebuie să-ţi adaptezi programul; aşa, în doi, nu apar niciodată discuţii, pentru că suntem pe aceeaşi lungime de undă.

Ce vacanță v-a plăcut cel mai mult?

Irina: Mie în Dubai, pentru că îmi plac ţările calde, mai ales când în ţară e frig.

Sorin: Mie mi-a plăcut şi vacanţa de la Nisa, e un loc unde nu te plictiseşti, ai foarte multe de văzut. În Grecia, am fost luaţi cu taxiul de la aeroport, în cameră ne aştepta o sticlă cu vin roşu –  a fost o vacanţă romantică.

V-aţi plănuit deja concediul pentru la vară?

Irina: Da, am cumpărat biletele de avion, vom fi plecaţi două săptămâni, imediat după cununie. În prima săptămână, vom vizita Italia cu maşina, apoi ne vom odihni o săptămână tot la Nisa, pentru că acolo locuieşte cea mai bună prietenă a mea, care ne răsfaţă de fiecare dată. Va fi o vacanţă în care ne vom rupe de realitate. Am auzit noi că aşa se fac copiii şi asta avem de gând!

De la ce porneşte o ceartă între voi doi?

Irina: Suntem amândoi perfecţionişti şi majoritatea motivelor de dispută apar pe nepusă masă. Ne dorim ca totul să iasă ca la carte, la un moment dat unul zice ceva şi celălalt izbucneşte.

Sorin: Avem meserii stresante şi ne e uşor să explodăm. Suntem impulsivi amândoi şi, când ajungem acasă, se mai întâmplă să ne vărsăm nervii pe cine nu trebuie.

Irina: Ne împăcăm, oricum, foarte repede. Eu sunt Rac, mă aprind imediat, dar, în acelaşi timp, fac primul pas spre împăcare.

Sorin: eu sunt un Leu orgolios şi adesea mi se reproşează că ar trebui să cedez din când în când. Recunosc, de-abia aştept un semn din partea ei ca să ne împăcăm.

Irina: Uite un motiv de ciondăneală: căţelul. Ne certăm care să-l scoată afară, la plimbare.

Înţeleg că, înainte să apară bebe, vă formaţi mâna pe căţel.

Sorin: Noi o tratăm pe Cara ca pe un copil, uneori am senzaţia că mă şi înţelege. Nu ştiu dacă sunt nebun sau chiar aşa e. Avem o glumă: Irina zice că e căţelul e, pentru că ea l-a plătit, iar eu zic că eu sunt stăpânul pentru că de mine ascultă cel mai mult. (Râd.)

Irina: Cred că, fiind femelă, s-a ataşat mai mult de Sorin. Eu sunt mai mămoasă, Sorin e mai ferm. Când plecăm de-acasă, vine viitoarea mea soacră special ca să stea cu ea. Un alt motiv de dispută e că eu mai vreau un căţel. Am şi adoptat unul, dar era foarte mare, Cara nu s-a înţeles cu el şi l-am trimis la ai mei la curte.

Eu zic că sunteţi mai mult decât pregătiţi pentru a deveni părinţi. Ce vă doriţi: fetiţă sau băieţel?

Irina: Eu simt că sunt mamă de băiat. Dar sunt sigură că, atunci când voi rămâne însărcinată, n-o să mai conteze sexul bebeluşului şi o să fim foarte fericiţi. Oricum, ne dorim doi!

Sorin: Bineînţeles că eu mi-aş dori fetiţă, dar nu vreau s-o supăr pe Irina! Ne gândim adesea la nume de copii şi am ajuns la concluzia că e mai greu de găsit nume de băieţi decât de fete. S-ar putea să fie un semn.

Care e cel mai drăguţ cadou pe care vi l-aţi făcut unul altuia?

Irina: Uite, pentru că azi e 8 martie, aseară am primit de la Sorin o pălărie superbă. Ador pălăriile, le colecţionez, deşi nu le port foarte des.

Sorin: Cara, căţeluşa noastră, e cel mai frumos cadou primit de la Irina până acum.

Ce-i trebuie unui cuplu ca să reziste în timp?

Irina: În primul rând, să-şi menţină capul pe umeri. Nu există relaţie perfectă, realitatea nu are nimic în comun cu filmele. Trebuie să laşi de la tine, să te pui din când în când în postura celuilalt, să-i înţelegi punctul de vedere. Nu trebuie să laşi sentimentele să se piardă din cauza unei banale discuţii în contradictoriu.

Sorin: E foarte important să simţi încă de la început că persoana din faţa ta e cea pe care o vrei lângă tine pentru tot restul vieţii. 

Articol preluat din ediția de aprilie 2014 a revistei Femeia.
Autor: Adriana Moscu
Sursa foto: Vlad Stănescu

Machiaj: Loredana Dodiță  

Coafură: Valentin Sava

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus