Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Interviu cu Madalin Ionescu si Cristina Siscanu: Ne hranim unul cu celalalt

Interviu cu Madalin Ionescu si Cristina Siscanu: Ne hranim unul cu celalalt

De obicei, în situaţiile astea, cine lasă de la el?
Cristina: Mădălin e cel mai tolerant.
Mădălin: Dar de data asta vom merge cu maşina! În ultimul timp, am mers în vacanţă numai cu copiii şi anul acesta am plătit, de prin martie, o vacanţă în Provence.
Cristina: E primul an când ne-am plănuit o vacanţă din timp. Din cauza programului de la televiziune, nu puteam să programăm nimic. Şi luna de miere ne-am organizat-o pe ultima sută de metri.
Mădălin: Şi, fiind o zonă atât de încărcată de istorie, cu peisaje fabuloase şi tradiţii extraordinare, ai libertatea, cu maşina, să mergi oriunde, să te opreşti oriunde… E adevărat, este obositor pentru ea, pentru că vine după un sezon la fel de greu ca al meu, cel puţin din punct de vedere fizic… 
 
De ce v-aţi hotărât să faceţi cununia civilă la Chişinău, pe ascuns?
Mădălin: Încă eram în vizorul presei atunci, apăreau tot felul de materiale şi noi eram cam sătui de asta. Am decis să mergem spre Moldova pentru că, părinţii ei fiind de acolo, n-ar fi bătut la ochi. Şi era chiar weekendul dinainte de Paşte, a fost un camuflaj destul de bun.
Cristina: Ştii că în presa tabloidă se obişnuieşte ca, înaintea unui eveniment, să apară tot felul de materiale urâte. Iar pentru a evita acest lucru, am procedat aşa. Au ştiut doar naşii noştri şi mama mea, pentru că a fost nevoie să-mi ducă un act la Ambasada României din Chişinău şi a trebuit să-i spunem.
Mădălin: Nici măcar părinţii mei n-au ştiut!
 
Tu ai luat numele lui Mădălin în acte? Pentru că apari peste tot drept Cristina Şişcanu.
Cristina: Sunt Cristina Şişcanu Ionescu. Activând în domeniul acesta, eram sigură că toată lumea îmi va zice tot Şişcanu şi, sincer, Cristina Ionescu e mult mai comun.
 
Atunci ai spus că planurile pentru copil trebuie să aştepte vreo doi ani. Au trecut. Ce faceţi acum?
Cristina: Vorbim aproape zilnic despre asta. Şi Mădălin spune: „Uite, acum copilul ar fi avut un an şi jumătate!“ Am tot amânat momentul pentru că ne-am mutat în casă nouă, apoi Filip (băieţelul lui Mădălin) are nişte probleme şi a trebuit să ne ocupăm de el foarte intens; după aceea, am început să lucrez la un nou proiect… S-au cam terminat motivele şi ar trebui să mă decid.
 
Poate cei doi copii ai lui Mădălin îţi sunt suficienţi…
Cristina: Nu, nu, nu, îmi doresc să dau naştere unui copil. Eu şi Filip avem o relaţie deosebită, suntem lipiţi, iar acum, când se află la bunici, ne e foarte greu. Dar vreau să dau şi eu naştere unui copil.
 
Te gândeşti că ţi-ai făcut antrenamentul de mămică cu Filip şi Ştefania?
Cristina: Ştefania este mare, are 16 ani în curând. Filip avea şase ani când am apărut eu în viaţa lor. Dar, da, am învăţat nişte lucruri în sensul acesta şi sunt foarte încrezătoare, pentru că Mădălin ştie foarte multe lucruri despre creşterea copiilor: tot felul de secrete despre sănătate, alimentaţie… E foarte pregătit în acest domeniu, aşa că sunt liniştită.
 
Mădălin, ce lecţie ai învăţat din prima ta căsătorie?
Mădălin: A fost un fapt, s-a întâmplat, a fost un eşec major. Nu mi-am propus, nici măcar atunci când toată lumea mă acuza, să ies în faţă şi să spun nişte adevăruri care ar fi schimbat complet realitatea. Probabil, dacă aş povesti adevărul despre aşa-numita fostă relaţie, ar fi o mare surpriză pentru toţi. 
 
Cristina, ai fost vreodată copleşită de această mare iubire din partea lui Mădălin?
Cristina: Nu, m-am simţit foarte bine cu ea. M-am simţit copleşită de iubirea lui Filip. Aveam 26 de ani atunci şi nu m-am aşteptat să se ataşeze atât de mult de mine şi să însemn atât de mult pentru ei, mai ales pentru Filip care, în dimineţile de weekend, mă trezeşte şi mă mângâie pe faţă şi-mi zice „Bună dimineaţa!“ Şi mi-a fost foarte greu să înţeleg aceste lucruri, pentru că nu le mai trăisem.
Mădălin: Probabil că, mai devreme sau mai târziu, dacă va fi nevoie, voi mai face nişte precizări… Gândiţi-vă doar atât: pentru o femeie la 26 de ani, era cel mai uşor să-şi facă propria familie. 

Acum trei ani, presa a luat foc la descoperirea relaţiei dintre Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu. Iar asta, pentru că el era însurat în acte şi cu doi copii în fapt. Unde mai pui că erau colegi de serviciu, el – moderator, ea – reporter la aceeaşi emisiune TV. La doi ani de la nunta lor, presa de scandal îi mai lasă să răsufle, dar reproşurile tot apar. A venit momentul ca Mădălin să facă un pic de lumină în acel moment controversat din trecutul său…

Cum a fost prima voastră întâlnire?
Mădălin: Cristina m-a fascinat din prima. Nu numai că arăta extraordinar – de altfel, toţi bărbaţii de acolo, din redacţia unde lucram au fost marcaţi, până şi femeile –, dar extrem de inteligentă şi avea umor. Foarte mult timp, nu i-am spus ce simt pentru ea, mi-a luat cam un an şi jumătate asta. Am avut, la un moment dat, un proces interior mai complicat şi trei luni m-am gândit la ea, să-i spun ce simt. Într-o zi, mi-am făcut curaj, i-am spus şi era cât p-aci să regret, pentru că o lună nu m-a băgat în seamă. A avut o reacţie de respingere şi, într-un fel, o înţeleg…
 
Tu erai într-o situaţie complicată atunci…
Mădălin: Era mai puţin complicată pentru cei din interior, care ştiau povestea mea. Eram, în fapt, un bărbat singur şi liber. N-a fost un şoc pentru cei de-acolo care ştiau că aveam tot dreptul să merg înainte în viaţă, după un eşec major.
Cristina: Şocul a fost, probabil, pentru presă, pentru public. Oarecum, am fost obligaţi să oferim publicului nişte informaţii, de când suntem împreună, pentru a lămuri lucrurile.
 
A contat vreodată diferenţa de vârstă dintre voi, atunci sau acum?
Cristina: Da, a contat şi contează în continuare! El este foarte energic, face foarte multe lucruri, iar mie îmi este foarte greu să ţin pasul cu el. Mădălin prezintă o emisiune la o oră destul de înaintată, reuşeşte să aibă grijă de copii, reuşeşte să aibă grijă de câini, să fie şi un soţ model… nu sunt răspunsuri de revistă. Eu, câteodată, nu pot ţine pasul cu el, nu mai pot să respir. Dacă ar fi după el, în fiecare weekend ar vrea să plecăm undeva, doar că eu vreau să dorm în weekend… Dar am învăţat de la el să fiu energică: aşa e Mădălin, mă trage după el!
Mădălin: La mine e chestia de genă.
Cristina: Mama lui are 70 de ani şi arată incredibil, este extrem de activă. Şi tatăl lui la fel, dar spun de mamă pentru că Mădălin, fizic, seamănă cu ea.
Mădălin: Mama n-are un rid pe faţă. Şi tata e foarte activ, doarme 4-5 ore pe noapte. Şi eu am dormit, mulţi ani, 3-4 ore pe noapte.
 
Au fost trăsături mai puţin plăcute la care aţi renunţat odată cu această relaţie?
Mădălin: Noi ne-am iubit enorm de la început, a fost un vulcan care ne-a cuprins. Nebunia asta n-are cum să nu schimbe ceva în fiecare dintre noi. Eu eram mort şi am înviat.
Cristina: Eu sunt singură la părinţi. Înainte, eram mai egoistă, totul se învârtea în jurul meu. Acum, m-am trezit cu doi copii pe care îi creştem împreună şi acest lucru m-a schimbat, dar fără să-mi dau seama. Şi forţa sentimentelor dintre noi m-a schimbat, pentru că am avut de trecut împreună peste nişte lucruri nu tocmai plăcute.
 
N-a existat niciodată riscul ca acest vulcan să fie un foc de paie?
Mădălin: Este o poveste care şi-a păstrat intensitatea şi cred că acea perioadă în care m-am gândit non-stop dacă să-i spun că o iubesc a avut ceva magic în ea. Am câştigat amândoi enorm! Dacă ne trimiţi o săptămână în vârful muntelui, ne putem hrăni doar unul cu celălalt. Dar şi nouă ne e greu, pentru că avem programe diferite, avem responsabilităţi, credite, probleme de zi cu zi. Eu sunt fericit că am fost aleşi să trăim aşa ceva, indiferent ce spun alţii. 
 
Dar chiar nu vă certaţi niciodată?
Mădălin: Nu ne certăm la modul acela isteric, disperat, cum se poartă la români. Avem neînţelegeri pe diferite teme, dar nu ne certăm din cauza banilor, ar fi penibil…
Cristina: Uite, de exemplu, acum: eu vreau să mergem în vacanţă cu avionul, Mădălin vrea cu maşina. Vorbim despre asta de o săptămână. Mie nu-mi prea plac călătoriile lungi cu maşina pentru că am tot avut rău de maşină.
 
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus