Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Interviu de dragoste cu Mircea Radu

Interviu de dragoste cu Mircea Radu


Ai multe admiratoare care ar da orice sa afle ce astepti tu de la o femeie. E vorba despre standarde fizice sau despre carisma?
Eeeee, aici lucrurile s-au schimbat in timp, odata cu trecerea anilor, odata cu maturizarea mea… La 20 de ani, visam o femeie blonda, cu picioare lungi si, eventual, nimfomana. La 30 de ani, imi doream o femeie cu care sa formez o echipa puternica si indestructibila, cu care sa inving lumea. Acum, la aproape 40 de ani, apreciez la o femeie bunatatea… e o calitate atat de rara in ziua de azi.

Esti una dintre vedetele fara scandaluri de presa, fara reclama prin orice mijloace, fara stiri despre masini scumpe si ceasuri costisitoare. Carui fapt se datoreaza aceasta rara calitate de a fi discret, elegant, manierat?
Tu ai remarcat ca oamenii care tin prima pagina a revistelor de scandal nu stiu sa faca nimic altceva? I-ai auzit vorbind pe „eroii” reportajelor de tip paparazzi? Tu ti le imaginezi pe acele fete tinere si colorate la 30 de ani sau dupa aceasta varsta?

Citeste restul interviului cu Mircea Radu in numarul de februarie al revistei FEMEIA.

Sau te-ai întrebat, privind la o poza cu un tip foarte tanar la volanul unei masini luxoase, cum se va descurca dupa ce tatal care il finanteaza nu va mai fi? Sunt asa discret cum spui tu si pentru ca nu vreau sa fiu bagat in lumea despre care tocmai ti-am povestit.

Ce ai vrea sa afle lumea despre tine, ceva ce nu se vede la TV si nu se stie?
Crezi ca daca-i spun mamei tale, o femeie care ma apreciaza, din cate m-ai lasat sa inteleg, ca am fumat 17 ani o sa ma creada? Fiecare telespectator stie despre mine exact cat vrea sa stie, indiferent ce-i spun eu. Si asta ar fi bine sa ramana asa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus