Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ioana Petric: Nu fac compromisuri

Ioana Petric: Nu fac compromisuri

După ce a dansat şapte ani în studioul emisiunii Cronica Cârcotaşilor, fosta bebeluşă a devenit prezentatoarea show-ului TV care nu iartă gafele şi bâlbele VIP-urilor de la noi. Oare a fost şi ea prinsă vreodată pe picior greşit?

  • În propriul top ruşinică, aş pune momentul în care i-am spus domnului Gică Popescu: „Bună seara, domnule Petrescu!“ Partea bună e că a zâmbit. Ce să fac, sunt pasionată de muzică, nu de fotbal…
  • Am atât de multe porecle, încât atunci când mi se spune pe nume intru în panică, pentru că sigur nu-i de bine. Top trei cele mai recente sunt Peeetric, Bebe şi Miss Praf. De ce? Cred că de drag!
  • Iniţial, mi-am dorit să mă fac sifon, apoi statuie, musafir, iar pe la patru ani, horticultoare. După ce am omorât toate florile din casă, m-am gândit să mă reprofilez şi să mă fac dansatoare ori actriţă. Sau amândouă.
  • Am ales să fac Dreptul pentru că era una dintre cele mai grele facultăţi, cu speranţa că, după terminarea acestor studii serioase, voi demonta nişte prejudecăţi şi voi putea să mă ocup liniştită de pasiunile mele „neserioase“. Mi-a plăcut şi am învăţat multe, dar nu mă văd profesând.
  • Înainte de începerea noului sezon de Cronică, mi s-a sugerat o schimbare de look: părul blond şi tuns scurt. Nu era ce îmi doream eu, dar am zis fie, fac un compromis. N-am dormit două săptămâni, iar la filmare mi-am făcut apariţia cu părul lung şi roşcat. Așadar, compromisurile nu sunt pentru mine, nici măcar cele mărunte.
  • Hobby-urile mele sunt pescuitul şi agricultura. Asta, ca să nu vă plictisesc şi să spun din prima că e dansul.
  • Sensibilitatea mă caracterizează. Este o calitate, pentru că e semn de suflet viu, dar e şi un defect, pentru că face orice lovitură mai grea decât în realitate.
  • Am cochetat cu lumea filmului. Vara trecută, am fost implicată în două producţii străine, care vor apărea pe marile ecrane anul acesta. Sunt dispusă să fac orice sacrificiu ca să ajung colegă de platou cu George Clooney. Sau Gerard Butler… Hm, grea decizie!

Articol preluat din ediția de ianuarie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Sursa foto: PR Prima TV

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus