Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Irina Lazareanu va juca intr-un film de Spike Lee

Irina Lazareanu va juca intr-un film de Spike Lee

Dupa ce a defilat pentru Chanel, Balenciaga si Versace, a fost muza lui Karl Lagerfeld, prietena lui Kate Moss, apoi iubita lui Pete Doherty, implicit rivala lui Kate Moss, si a lansat cateva melodii, Irina Lazareanu a intrat intr-un con de umbra. Cel putin, pe podiumurile de moda nu a mai fost vazuta in ultimele luni…

Se pare insa ca modelul canadian de origine romana a fost preocupata sa-si extinda aria de activitate. Pe langa modeling si muzica, ea se va ocupa si de filme. Regizorul american Spike Lee a abordat-o pentru unul dintre filmele lui si, dupa ce s-au intalnit la New York, i-a oferit rolul principal intr-o comedie romantica.

Irina Lazareanu s-a nascut in Romania si la varsta de 5 ani a emigrat in Canada, impreuna cu parintii ei. La 17 ani, a devenit celebra dupa ce supermodelul Kate Moss a ales-o sa apara pe coperta revistei Vogue: Paris si sa fie imaginea liniei ei vestimentare, Topshop.

Dupa ce Kate Moss s-a despartit de Pete Doherty, pe atunci solist al trupei rock Babyshambles si ex-solist The Libertines, Irina Lazareanu s-a logodit cu el. Era a doua lor logodna, dupa cea din 2004, inainte ca Pete sa o cunoasca pe Kate si sa paraseasca trupa The Libertines. Irina si Pete s-au despartit din nou, la putina vreme de la anuntarea logodnei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus