Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Isla Fisher, aproape de moarte in timpul unei cascadorii

Isla Fisher, aproape de moarte in timpul unei cascadorii

Isla a fost atât de curajoasă şi profesionistă încât a vrut să îşi realizeze singură cascadoriile, însă dorinţa ei de a fi cea mai bună aproape că a omorât-o. În timpul unei cascadorii subacvatice, actriţa a fost prinsă sub apă timp de aproximativ 3 minute din cauza unei defecţiuni tehnice. 

Întreaga echipă care filma scena a avut impresia că Isla joacă fabulos de realist, însă realitatea este că ea chiar a luptat să scape de sub apă.

”Lanţul meu s-a blocat. Chiar a trebuit să înot până la fund, nu puteam să ies la suprafaţă. Toată lumea credea că joc fabulos. De fapt, mă înecam. Nimeni nu realiza că mă chinuiam.”

Până la urmă, actriţa a reuşit să se elibereze datorită unui buton de eliberare rapidă şi cu ajutorul unui alt cascador. 

Filmul ”Now you see me/Jaful perfect” ne prezintă o echipă de iluzionişti care realizează în timpul spectacolului lor jafuri la bănci şi îţi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Alături de Isla Fisher îi mai putem vedea pe Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman şi Melanie Laurent.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus