Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Iubita anonima cu iubit celebru

Iubita anonima cu iubit celebru

Bliss Ellis, prietena lui Paul Walker

  • 25 de ani, publicist pentru Light Years Ahead, compania care reprezinta pasta de dinti… Rembrandt. S-a nascut in Texas, dar locuieste in Los Angeles.

Cei doi sunt impreuna de sase ani. S-au intalnit cand Paul filma in Austin, Texas, la Varsity Blues. Ea era studenta la Universitatea din Texas si, intr-o buna zi, s-au ciocnit in parcarea hotelului lui. Dezavantajul de a fi cuplata cu o celebritate: „Mereu citesc prin presa ca ar fi sau celibatar, sau c-ar fi combinat cu alta. Plus ca trebuie sa-mi fac loc cu greu in orarul lui supraincarcat.”

Rachel Dunn, prietena lui Matthew Perry

  • 26 de ani, studenta – urmeaza cursuri de moda, la New York. Sunt impreuna de un an.

Matthew afirma pentru revista Cosmopolitan ca prima oara cand a vazut-o pe Rachel, aceasta lucra intr-un bar. „Am comandat o Coka Diet, iar ea m-a luat la misto. (n.n: e stiut faptul ca Perry a trecut printr-o cura de dezalcoolizare). Mi-am facut curaj si-am invitat-o la cina. M-a refuzat, spunandu-mi ca are un referat de facut. Am insistat, cerandu-i macar o ora. Si a acceptat.”

Jennifer Meyer, prietena lui Tobey Maguire

26 de ani, lucreaza in departamentul de PR al lui Ralph Lauren. Cei doi formeaza un cuplu de doi ani si ceva.

Record de durata:
Ocean’s 3.
Singura femeie care a reusit sa-l scoata din starea de celibat pe George Clooney a fost chelnerita frantuzoaica Celine Balitran. Cei doi au stat impreuna 3 ani si au fost la un pas de a se casatori.

Se zvoneste ca tatal lui Jennifer, Ron Meyer, mare boss al studiourilor Universal, i-ar fi prezentat unul altuia, dar cineva din anturajul lor pretinde ca cei doi se stiau dinainte, din perioada in care el iesea cu prietena ei, Rashida Jones.

La scurt timp dupa ce acestia s-au despartit, Jennifer a dat navala pe Tobey, iar Rashida a incetat sa mai vorbeasca cu prietena ei.

Desiree DaCosta, sotia lui Blair Underwood

  • 38 de ani, coordonator al unei agentii de impresariat. Originara din Bronx, New York, Desiree ul cunoaste pe Blair din 1991 si s-a casatorit cu el in 1994.

Cei doi s-au cunoscut la petrecerea de dupa premiera cu The Five Heartbeats, pe cand ea era inca asistenta lui Eddie Murphy. „Intotdeauna le spuneam amicilor ca genul meu e un tip ca Blair Underwood.”

Sibi Blazic, sotia lui Christian Bale

  • Varsta: necunoscuta. Ocupatie: producator de filme liber-profesionist.

Cei doi s-au casatorit la Las Vegas in ianuarie 2000, dupa o nu foarte asidua curte. Zvonurile spun ca relatia le-a fost intermediata de prietenul ei, make-up artist de celebritati, Kevyn Aucoin, care a murit nu de mult.

Luke who’s dating

Dupa relatiile cu Drew Barrymore si Gwyneth Paltrow, care au fost tot timpul in centrul atentiei, Luke Wilson s-a combinat cu o necunoscuta.

Record de durata:
Lovespotting. Eve Mavrakis e artist make-up si s-a casatorit cu Ewan McGregor inainte ca acesta sa devina celebru. Mariajul lor a durat acolo unde multe altele s-au dus pe apa Simbetei.

Experientele anterioare l-au invatat sa-si tina viata privata „la secret”, motiv pentru care nu-l poti convinge de fel sa vorbeasca despre noua lui partenera. Tot ce se stie pana acum e ca tipa vine din Franta si raspunde la numele de Sundice.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere data de P. Diddy si sunt impreuna de aproape trei. Oricine-ar fi individa, se poate considera norocoasa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus