Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Iubitul lui Lady Gaga este un ciudat

Iubitul lui Lady Gaga este un ciudat

Încearcă, oare, diva pop să se justifice în vreun fel? Dacă pentru restul lumii Taylor Kinney şi Lady Gaga par 2 personalităţi total diferite, ba chiar opuse, cântăreaţa susţine că nu este deloc aşa.

”Este un ciudat ascuns. Este chiar extrem de ciudat, de fapt şi ne completăm reciproc ciudăţenia. Acesta este chiar unul dintre primele lucruri pe care mi le-a spus. Este un citat din dr. Seuss, că găseşti în celălalt o ciudăţenie compatibilă” a declarat Lady Gaga despre iubitul său, Taylor Kinney în cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres.

Gaga părea foarte îndrăgostită şi împlinită atunci când vorbea despre Taylor şi nu a făcut-o cu prea multă reţinere. Cântăreaţa i-a povestit lui Ellen despre momentul în care ea şi Kinney s-au cunoscut şi cum acesta a luat-o prin surprindere. Taylor urma să joace în videoclipul piesei ”You and me” a lui Lady Gaga, în iulie 2011, iar actorul a fost cel care a făcut primul pas, destul de curajos, care a încântat-o pe divă.

”Arătam ridicol de nebună. Adică nu îmi pot explica ce anume a găsit el atrăgător la mine. Eram în mijlocul scenei şi îmi amintesc că m-a sărutat deşi nu era scris în scenariu să o facă aşa că eram nedumerită dacă era un sărut fals sau adevărat. Iar el nu a spus nimic apoi, dar pentru mine era în regulă.”

Gaga chicotea ca o adolescentă în timp ce vorbea despre relaţia ei cu actorul Taylor Kinney însă a uitat să ne exemplifice în ce fel este acesta un ciudat…chiar ”extrem de ciudat”? Să fie oare vorba despre fetish-urile lui sexuale?

Te lasam sa urmaresti si tu reactia lui Lady Gaga în timp ce vorbeşte despre iubitul ei, Taylor Kinney la Ellen DeGeneres!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus