Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jake Gyllenhaal, din sex simbol in…mumie

Jake Gyllenhaal, din sex simbol in…mumie

Jake Gyllenhaal este poate unul dintre cei mai arătoşi actori de la Hollywood, însă nu mai putem susţine acelaşi lucru şi în ultima vreme. Jake a păşit pe covorul roşu al festivalului Hollywood Film Awards extrem de slăbit şi palid la faţă, iar cu ochii mari şi albaştri adânciţi în orbite. Asta dupa ce a fost considerat unul din cei mai frumosi oameni din lume.

Din fericire, Gyllenhaal nu este bolnav, aşa cum am putea crede. Actorul a fost nevoit să slăbească pentru noul său rol în filmul ”Nightcrawler”, la care filmează în această perioadă. Dacă până acum Jake arăta excelent, un adevărat cuceritor cu look-ul său misterios, acum arată ca şi când s-ar transforma…într-o mumie.

Cred că am slăbit puţin peste 10 kilograme, ceva de genul acesta” a mărturisit actorul adăugând ”Nu este cu nimic mai diferit decât pregătirea pentru oricare alt rol. Trebuie să crezi în personajul tău. În plus, cine poate judeca procesul de a ajunge acolo? Este ciudat, dar iubesc ceea ce fac!” Deşi îi admirăm ambiţia şi tenacitatea, îl preferam pe Gyllenhaal aşa cum era el în mod obişnuit. Sperăm că acest proces de slăbire se va termina curând şi că nu va avea repercusiuni asupra sănătăţii sale.

Alţi actori care au slăbit pentru rolurile lor: Christian Bale în ”The Machinist” (25 kg)şi ”The Fighter” (13 kg), Matthew McConaughey pentru rolul din ”Dallas Buyers Club”, 50 Cent în ”Things Fall Appart” (25 kg) şi Colin Farell în ”Triage” (20 kg).

La polul opus, sunt şi actori care au fost nevoiţi să se îngraşe pentru anumite roluri: Vincent Cassel pentru rolul din ” L’ennemi public n°1” (20 kg), George Clooney În ”Syrianna” (16 kg), Russel Crowe în ”Body of Lies”(30 kg), Matt Damon în ”The Informant” (13 kg) , Benicio del Toro în ” Fear and Loathing in Las Vegas” (18 kg), Tom Hardy în ”The Fighter” (19 kg), Jared Leto în ”Chapter 27” (30 kg).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus