Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > James Cameron si Earth Day Group vor planta 1 milion de arbori in 15 tari

James Cameron si Earth Day Group vor planta 1 milion de arbori in 15 tari

Organizatia Earth Day Group va planta un milion de arbori in 15 tari pana la sfarsitul anului 2010. In proiect sunt implicati regizorul canadian James Cameron si studiourile Twentieth Century Fox, informeaza accesshollywood.com.

James Cameron a plantat primul dintre cei un milion de arbori in Brazilia, in aprilie 2010. In SUA, arborii vor fi plantati la New York, San Francisco si Los Angeles, pentru a imbunatati atat calitatea aerului, cat si habitatele animalelor care traiesc in orase.

Actiunile din Mexic, Canada si Spania se vor concentra asupra initiativelor de reimpadurire a zonelor defrisate. Alte actiuni vor viza sa combine componenta ecologica cu cea economica. In Haiti, fundatia Trees for the Future va lucra cu fermierii de pe insula pentru a planta 500.000 de arbori fructiferi si alte specii native, care sa le aduca avantaje economice.

  • Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare. Lungmetrajele „Avatar” si „Titanic”, regizate de el, reprezinta filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei – 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.
  • James Cameron a primit trei premii Oscar, in 1998, pentru filmul „Titanic”, la categoriile Cel mai bun film, Cea mai buna regie si Cea mai buna editare.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus