Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jamie Dornan este tatic pentru prima data

Jamie Dornan este tatic pentru prima data

Jamie Dornan va trebui să înveţe un nou rol de acum încolo, acela de tătic al unui băieţel, conform publicaţiei Us Weekely care a anunţat că soţia actorului de origine irlandeză a născut. Jamie şi Amelia Warner sunt căsătoriţi din luna aprilie a acestui an iar în luna iunie au anunţat şi sarcina.

Actorul lucrează intens pe platourile de filmare ale producţiei ”Fifty Shades of Grey” în Vancouver, Canada, alături de Dakota Johnson. Filmările au început încă de pe 1 decembrie dar vor lua o binemeritată pauză în perioada Sărbătorilor de iarnă, timp în care Jamie îşi va petrece timpul alături de frumoasa lui familie. Încă nu am aflat ce nume a primit micuţul dar sosirea lui pe lume a fost cel mai frumos cadou de Crăciun posibil!

Amelia Warner, soţia lui Jamie Dornan este cântăreaţă şi îşi compune singură muzica. Aceasta a scris o melodie chiar şi pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”, în care soţul ei joacă în rol principal. În ceea ce priveşte trecutul amoros, Amelia a fost într-o relaţie cu actorul Colin Farrell şi chiar s-au căsătorit pe o plajă în Tahiti doar că nu a fost o căsătorie legală, ci doar pentru amuzamentul lor.

Felicitări pentru noul membru al familiei lui Jamie Dornan şi din partea noastră!
Sursa foto 2: http://www.usmagazine.com/celebrity-moms/news/jamie-dornans-wife-amelia-warner-gives-birth-to-baby-20131612

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus