Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Janet Jackson se marita pentru a treia oara

Janet Jackson se marita pentru a treia oara

Site oficial: www.janetjackson.com

Janet Jackson si Jermaine Dupri au decis sa organizeze o ceremonie privata, fara prea mult fast, chiar la sfarsitul acestui an. Se pare ca artista si-a schimbat punctul de vedere si este gata sa devina sotie pentru a treia oara. Cu doar cateva luni in urma, ea declara ca nu crede ca se va mai casatori, dupa cele doua mariaje esuate.

Janet Jackson s-a casatorit prima data in 1984, cu cantaretul James De Barge. Cand familia ei a aflat despre aceasta casatorie, au obligat-o pe artista sa o anuleze. Cel de-al doilea ei mariaj a fost de asemenea tinut secret. S-a aflat ca a fost casatorita cu Rene Elizondo de-abia atunci cand depunea actele de divort, in 1999.

Dupa aceste experiente, increderea lui Janet in casatorie parea ca s-a sfarsit: „Dupa doua divorturi, credeam ca sunt blestemata. Poate casatoria nu este pentru mine. Poate eu sunt de vina pentru ca nu a functionat. Am fost intotdeauna fidela. Am incercat mereu sa dau ce e mai bun pentru ca relatia mea sa mearga. Poate ca eu sunt problema.”

Dar iata ca acum, cantareata este pregatita sa imbrace pentru a treia oara rochia de mireasa.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus