Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > January Jones – noua imagine Versace

January Jones – noua imagine Versace

Zvonurile despre posibilitatea ca January Jones sa devina imaginea Versace au aparut imediat ce actrita din serialul „Mad Men” a fost vazuta in primul rand la show-ul colectiei Versace pentru primavara-vara 2011, in cadrul Saptamanii Modei de la Milan. Anterior, in primavara lui 2009, Donatella Versace a propus-o pe actrita pentru un pictorial in revista Elle, imbracata exclusiv in creatiile brandului italian.

Apoi, January Jones a inceput sa tot poarte rochii Versace la mai toate evenimentele importante de covor rosu la care a participat: decernarea Globurilor de Aur 2009, premiile Emmy 2009, Emmy 2010, ESPY Awards 2010. Era deci o chestiune de timp pana parteneriatul intre Jones si Versace sa devina oficial.

Pozele pentru campania publicitara vor fi realizate de catre cine altul decat celebrul Mario Testino. Pana in prezent nu se stie daca actrita din „Mad Men” va aparea singura in aceste materiale sau in prezenta altor femei. Alegerea ei ca imagine Versace este insa putin surprinzatoare, avand in vedere ca ea intruchipeaza eleganta rigida a eroinelor hitchcockiene, iar brandul Versace e recunoscut pentru rochii de vestale sexy.

  • January Jones este o actrita americana devenita celebra pentru interpretarea personajului Betty Draper, din serialul american de succes „Mad Men”.
  • In iunie 2011 va putea fi vazuta pe marile ecrane in filmul „X-Men: First Class”.
  • A avut relatii cu Ashton Kutcher si cantaretul Josh Groban, iar in prezent este iubita comedianului Jason Sudeikis.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus