Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jason Derulo vs. Kanye West, cine este mai romantic?

Jason Derulo vs. Kanye West, cine este mai romantic?

Nu ştim voi cu ce cadouri preţioase vă ”lăudaţi” de Valentine’s Day, însă Kim Kardashian şi Jordin Sparks sunt două răsfăţate care se laudă (printre altele) fiecare cu câte un ”buchet” gigantic de trandafiri primiţi de Ziua Îndrăgostiţilor de la partenerii lor.

Prima care a dezvăluit cadoul neaşteptat de la logodnicul său a fost Kim, care a împărtăşit fanilor pe Instagram o poză în care este înconjurată de numeroşi trandafiri roşii, alături de comentariul ”1000 de trandafiri”. Kim şi Kanye şi-au petrecut ziua împreună în Baltimore, acolo unde rapperul a avut unul dintre spectacolele din turneul ”Yeezus”.

Ei bine, dacă 1000 de trandafiri şi se par indecent de mulţi, înmulţeşte numărul cu 10 şi vei obţine numărul de trandafiri (roz de această dată) pe care i-a primit Jordin Sparks. Jason Derulo a surprins-o pe artistă cu un apartament de hotel plin de trandafiri roz. În pozele pe care Jordin le-a postat pe contul de Instagram cei doi sunt înconjuraţi de flori, iar tânăra de 24 de ani zâmbeşte încântată.

”10000 de trandafiri umplu acest apartament. Nu îmi doresc decât să fi putut să mai încapă încă pe atâţia. Ziua Îndrăgostiţilor este în fiecare zi. Mulţimesc celor de la #passionroses pentru ajutorul acordat să fac acest moment atât de special” a postat Jason.

”Copleşită de cei 10000 de trandafiri primiţi astăzi de la iubitul meu, Jason Derulo. Sunt atât de frumoşi! OMG” a postat şi Jordin.

Cuplul de cântăreţi care formează un cuplu de aproximativ de doi ani sunt recunoscuţi pentru gesturile romantice pe care le fac unul faţă de celălalt. Jordin a luat acasă câteva vaze cu flori iar pe restul i-a făcut cadou celor care erau cazaţi la hotel dar şi membrilor staff-ului. Frumos gestul celor doi, nu-i aşa?

Deşi intenţia este una absolut grozavă, nu ne putem abţine de la părerea că gestul de a oferi atâtea flori este o risipă. Tu ce părere ai?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus