Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jason Segel are o noua iubita

Jason Segel are o noua iubita

Jason Segel,  actorul din ”How I Met Your Mother” a trecut peste despartirea de Michelle Williams din februarie, si are o noua iubita.

Jason a fost vazut de curand in prezenta altei blonde simpatice, actrita de origine sarba Bojana Novakovic.  Cei doi au fost vazuti luand masa in oras in Hollywood, timp in care au fost foarte afectuosi. Noua iubita a lui Segel a jucat in ultimul film al lui Keanu Reeves, ”Generation Um” dar si alaturi de Mel Gibson in ”Edge of Darkness”.

Sursa care a dezvaluit identitatea Bojanei pentru publicatia ”US Magazine” a mai adaugat ca desi Jason a iesit cu mai multe femei in ultima vreme, de aceasta data are ganduri mai serioase. Se pare ca blonda de origine sarba, care a studiat actoria in Australia, l-a impresionat pe simpaticul actor.

Jason si Michelle Williams, fosta sa iubita, au format un cuplu timp de aproximativ un an, dar nu au putut face fata unei relatii la distanta. Actrita a fost vazuta de curand in compania artistului Dustin Yellin, cu care si-a petrecut ziua in parc, alaturi de fiica sa, Matilda.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus