Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jay-Z: “Blue Ivy va fi cel mai alintat copil din lume.”

Jay-Z: “Blue Ivy va fi cel mai alintat copil din lume.”

Ne este greu sa ne imaginam alti parinti mai cool decat Jay-Z si Beyonce care au impreuna o fetita de cateva luni Blue Ivy Carter.

Asteptam cu nerabdare o sedinta foto spectaculoasa cu cei trei si de ce nu, vrem sa-i vedem in topul celor mai frumoase familii mondene.

Cei doi insa sunt parinti grijulii si nu vor ca fetita lor sa apara momentan in lumina reflectoarelor.

Jay-z a declarat, intr-o editie speciala Oprah, cu modestie ca fetita lui, Blue Ivy, va fi intr-o zi o mica rasfatata care va avea ceva de comentat la tot ce fac parintii ei.

Acesta a adaugat: “Toata lumea isi imagineaza ca e minunat sa fii tata pana in momentul in care cei mici ajung la pubertate si-ti spun: tata, te rog, ma faci de rusine.”

Cantaretul spera ca tot ce a vazut in familia lui sa poata aplica si el la randul lui. “Imi imaginezi ca voi face ceea ce au facut si parintii mei cu mine atunci cand m-au crescut. Apoi, la finalul zilei voi sti sigur ca voi avea cel mai rasfatat copil din lume.” a declarat Jay-Z.

Este greu de crezut ca lucrurile ar putea sta altfel, avand in vedere ca micuta Blue Ivy a primit cadou de la Gwyneth Paltrow un carucior in valoare de 1000 dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus