Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jay Z lanseaza un album surpriza

Jay Z lanseaza un album surpriza

Jay Z lanseaza un album, iar anuntul a fost facut prin intermediul unui clip difuzat in timpul finalei NBA si care a fost postat mai apoi pe site-ul rapperului, Life + Times.

Noul album se numeste ”Magna Carta Holy Grail”,

Clipul, pe care il puteti urmari mai jos, ni-l prezinta pe Jay Z in cateva scene in care lucreaza in studio la noul sau album si isi prezinta viziunea asupra muncii sale. ”Este vorba despre dualitatea aceasta cu care navighezi prin  lumea asta… prin succes, prin esecuri, prin toate astea si ramai tu insuti” marturiseste rapperul. In clip mai apar si alte vedete, precum Rick Rubin si Pharrell Williams.

Jay Z lanseaza acest album in colaborare cu Samsung, care a achizitionat deja 1 milion de copii ale albumului, care urmeaza a fi distribuite inainte de lansarea oficiala, utilizatorilor celor mai performante device-uri ale companiei. Colaborarea dintre cei doi ”giganti” i-a adus deja rapper-ului un castig de aproximativ 20 milioane $, conform Huffington Post.

Ultimul album solo de studio al lui Jay Z a fost lansat in 2009, ”The Blueprint 3”. intre timp, acesta a mai lansat un album live in 2012, ”Live in Brooklin” si un album in colaborare cu rapperul Kanye West in 2011, ”Watch the throne”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus