Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jennifer Hudson, generoasa cu asistentul ei

Jennifer Hudson, generoasa cu asistentul ei

Jennifer Hudson şi asistentul său, Walter Williams, se cunosc de la vârsta de 6 ani, când erau colegi la Yale Elementary School în Chicago. După ce şi-au terminat studiile cei 2 s-au asociat pentru a lansa cariera muzicală a lui Hudson, timp în care Walter şi-a susţinut prietena cu dăruire.

Pe atunci managerul lui Jennifer, Williams a înscris-o pe artistă în diverse competiţii de talent în barurile de gay şi apoi a susţinut-o în cadrul show-ului ”American Idol”. Deşi s-a clasat doar pe locul şapte în cadrul competiţiei, prietenul şi managerul ei, Walter, nu a părăsit-o.

  • Vedete care au slabit dramatic

”I-am promis că nu o să mă opresc până când nu o să o vadă toată lumea” a declarat acesta, adăugând ”pe lângă toate astea, presa şi altele, (Jennifer n.r.)a rămas autentică.  Este aceeaşi fată dulce pe care am cunoscut-o în şcoală.”

Jennifer Hudson este o apreciată cântăreaţă americană renumită pentru melodiile ”Think Like a Man (ft. Ne-Yo) şi ”If this isn’t love” dar şi o talentată actriţă. Pentru rolul său din filmul artistic ”Dreamgirls” (2006), Hudson a primit un premiu Oscar şi de curând a primit şi o stea pe celebrul ”Walk of Fame”. Ca o confirmare a talentului artistei, aceasta a afost invitată să cânte şi la Casa Albă pentru Preşedintele Obama şi soţia sa, care au dansat pe melodia ”Let’s Stay Together”, interpretată de Jennifer.

Iată şi reacţia lui Walter, asistentul lui Jennifer Hudson, la aflarea veştii că de Crăciun va primi în dar o casă nouă.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus