Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jennifer Lopez fluiera in deschidere la Cupa Mondiala

Jennifer Lopez fluiera in deschidere la Cupa Mondiala

Jennifer Lopez s-a lasat rugata inainte de accepta sa cante la festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale la fotbal. Dupa ce inital a fost categorica si a refuzat, Jennifer Lopez a fost induplecata de rugamintile adresate ei de reprezentanti ai FIFA care si-au pus la bataie toata puterea de convingere, iar in final au reusit. Jennifer Lopez va canta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, de la Sao Paulo.

"FIFA si Comitetul Local de Organizare (LOC) anunta cu bucurie ca toate starurile vor fi prezente pentru a canta imnul oficial al CM -"We are one"- in timpul ceremoniei de deschidere", a anuntat FIFA in urma cu doar cateva zile.

Show-ul pe care il vor face impreuna Pitbull, Claudia Leitte, Jennifer Lopez si Olodum va fi punctul culminant al ceremoniei. Jennifer Lopez va interpreta "We Are One" alaturi de Pitbull, Claudia Leitte si grupul Olodum la finalul ceremoniei de deschidere, pe Arena Corinthians din Sao Paulo, exact inaintea meciului inaugural intre Brazilia – Croatia.

Ceremonia de deschidere va dura 25 de minute, in total fiind agrenati peste 600 de artisti.

Jennifer Lopez spune ca inital a refuzat pentru ca era prinsa cu alte proiecte, dar rugamintile celor de la FIFA au induplecat-o. In plus Jennifer Lopez este un mare suporter al echipei Braziliei asa ca, acesta a fost un motv in plus pentru care a aceeptat in final, invitatia FIFA.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus