Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Jennifer Love Hewitt s-a casatorit in secret inainte sa nasca

Jennifer Love Hewitt s-a casatorit in secret inainte sa nasca

Jennifer Love Hewitt şi Brian Hallisay sunt fericiţii părinţi ai unei fetiţe pe care au numit-o Autumn James Hallisay. Cei 2 au ales să se căsătorească recent în secret pentru a o întâmpina pe fetiţa lor ca o adevărată familie. Nici cuplul şi nici reprezentanul lor nu a oferit mai multe detalii despre nuntă dar putem să deducem că a fost vorba despre un eveniment intim, în familie.

Actriţa şi-a dorit tare mult o familie şi copii, declarând cu numeroase ocazii acest fapt şi mai ales că este obsedată de copii! Iată că la 34 de ani dorinţa i s-a împlinit, după ce şi-a găsit şi jumătatea cu care să întemeieze o familie. Jennifer şi Brian s-au cunoscut iniţial pe platoul de filmare pentru serialul ”Love Bites” care nu a mai fost difuzat, doar ca să se întâlnească mai apoi pe platoul de filmare al serialului ”The Client List” în care actriţa deţine rolul principal.

Vestea că este însărcinată a venit la mai bine de un an de relaţie între Jennifer şi Brian, după ce şi-au anunţat şi logodna. Actriţa a mai fost logodită o dată cu actorul irlandez Ross McCall, de care s-a despărţit în 2008, după care a mai fost implicată în 2 relaţii de durată cu Jamie Kennedy (din serialul ”Ghost Whisperer”) şi Jarod Einsohon.

Aşteptăm cu nerăbdare acum fotografii cu micuţa dar frumoasa familie a lui Jennifer Love Hewitt !

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus